Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a jó megoldás?

Mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Az elejéről kezdem.Az interneten láttam egy német nyelvű Bibliát amit németország területén ingyen kipostáznak.Ajjj de kár hogy nem ott élek,német nyelvet tanulok,és végre a Bibliában is olvashatnám.Ezután lesz ami lesz kiírtam a facebookra ezt.Egy facebook játékban szomszédom egy német nő és segített.Megrendelte,én megadtam a postacimemet,és elküldte.Hálás,és jó ember akarok lenni vele.Megígértem,hogy a postaköltségé visszafizetem.Ezt még a legelején megbeszéltük.(google fordítóval) Jó ember akarok lenni vele ! Úgytudom 7euró volt a postaköltsége.Ezt hogyan lenne gazdaságos eljuttatnom hozzá ? Posta van a falumban.A szomszéd faluban van takarékszövetkezet.Bankhoz utaznom kellene még 20 kilométert.Arra is gondoltam hogy cső borítékban (nem viccelek) Szóval abba beletennék egy rózsát,és mellé a pénzt borítékban.Az a baj,hogy nemtudom a költségeket ! :( Mennyiért juttatna el a takarékszövetkezet külföldre pénzt,és mennyiért a posta ?! Vagy mennyi lenne egy virágot postázni így,és megmaradna e a virág ?! A segítségeteket szeretném kérni.

2014. aug. 7. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Western Union?
2014. aug. 7. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hallottam már erről.De nem tudom,hogy ez pontosan hogyan működik...Hogy mik a költségei.A hozzám közeli város Berettyóújfalu.Nem tudom,hogy ott vane ilyen...Löbau Németország ahol a hölgy lakik.
2014. aug. 7. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A koltsegeket en sem tudom sajnos,de itt a neten talan meglehet keresni :) Ha felteszel penzt Western Unionon egy ora mulva mar ott is lesz neki,vagy meg annyi sem :) Nem hiszem,hogy olyan sok lenne a koltseg.Mi egyszer Nemeto.bol tettunk fel haza 100eurot,es kb.20euro volt a koltseg.De ez sok penz ahhoz kepest.7euronal biztos kevesebb :)
2014. aug. 7. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Rákerestem,ha jól látom Berettyóújfaluban a Tescóban van ilyen iroda.
2014. aug. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!