Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem félelmetes ahogy...

Csak nekem félelmetes ahogy az idő szalad?

Figyelt kérdés
18. éves leszek és úgy érzem hogy az utóbbi pár év szinte csettintésre elvillant volna felettem. Néha nagyon fura hogy testem is menyire fejlett. És úgy érzem mintha az elmúlt évek meg se történtek volna, mintha csak álmodtam volna. valahogy még nem érzem magam "18". Olyan fura felnőni, haladni az idő sodrásával. Más is érez így? vagy ment át hasonlón?

2014. aug. 7. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 44 vagyok és mintha szinte most lett volna, mikor még kinti budiba jártunk és lavorban mosakodtunk, mert még nem volt füdőszoba és fekete fehér 25 centi képátlójú tévét néztünk, amiben hétfőn nem volt adás,és a többi napon sem mindig. Nem is mertük a szót sem, hogy pc, mobil és 1 Ft-ért fagyiztunk. :)
2014. aug. 8. 10:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Értékelem a humorod 10-es :D
2014. aug. 8. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert ahogyan öregszünk, egyre kevesebb új élménnyel gazdagodunk. Próbáljátok ki, sétáljatok el jó messzire valamerre, odafele tök hosszúnak fog tűnni az út, de visszafele már tök rövidnek, mert már ismeritek.
2014. aug. 8. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is észrevettem, de én örülök neki valamilyen szinten. És igen, ahogy öregszem egyre gyorsabban megy minden év.

18/L

2014. aug. 8. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
egyre gyorsabban megy,aztán szalad, aztán rohan, aztán vágtázik az idő. 18 éves koromig telt lassan.
2015. nov. 11. 15:40
 16/17 anonim válasza:
Így mennek a dolgok manapság! De nem a korod miatt van ez! azért mert egy bizonyos ÉV utána vagyunk! de ez már egy másik kategória!
2015. nov. 11. 20:45
 17/17 anonim válasza:

10 es :

KI VAGY DOKI?

2015. nov. 11. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!