Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar, hogyha valaki...

Titeket zavar, hogyha valaki kidisziti a valaszat, vagy kerdeset szmajlikkal?

Figyelt kérdés
Engem nagyon :( zavar:/.Neha nagyon is idegesito.:/Minden masodik :/ szo utan van egy hangulatjel.:/Es a hejesiras?Ti iggenyesek wagytok a hejesiraasra???Lecci kort es nemet is irjjatok.:)

2014. aug. 6. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, zavar. 22L
2014. aug. 6. 18:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szeepen a valaszodat.:3
2014. aug. 6. 18:07
 3/12 anonim válasza:
A hangulatjelek és gépelési hibák nem annyira. Az ordító helyesírási hibák viszont igen.
2014. aug. 6. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Engem is zavar xDD de sokaknak egy rossz beidegződés xDD van aki minden mondat végére :) rak :DD.Asszem nem tudsz vele mit csinálni ;)
2014. aug. 6. 18:22
 5/12 ortin ***** válasza:
A helyesírási hiba nagyon meg ami még rohadtul zavar mikor valaki röviditi a szavakat ja meg ha nem haszál ékezetet.
2014. aug. 6. 18:26
 6/12 enkerekelnezest ***** válasza:
A helyesírás és az ékezetek lehagyása zavar nagyon Szerintem a szmájlik aranyosak De TE is használod a szmájlikat + a helyesírásod is pocsék akkor meg miért zavar? Vagy csak unatkozol és nem jut eszedbe értelmesebb kérdés?
2014. aug. 6. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálam ez kedvfüggő, vagy k*rvára nem érdekel, vagy úgy felbasz, hogy írok valami nagyon sértőt. A gyk gyöngye vagyok.
2014. aug. 6. 18:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Amúgy tiszta gunyolodásból irtam igy.

Én is igy vagyok vele,engem is nagyon zavar a csomó smiley, meg a helyesirás semmibe vevése.

2014. aug. 6. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Engem ish zavaar ^.^

Anyira kúlturbarbárság hogy, minden szó után raknak valami jelleet xDDD

2014. aug. 6. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem. Én is sokszor használok ilyeneket. :) Persze nem viszem túlzásba. Annyit rakok ki, amennyi jól esik. :D S aki ezért leveszi a fejem... hát inkább az jut eszembe, hogy nincs jobb dolga, mint ezt figyelni? Mert szerintem ez rendkívül kicsit irritáló. A helyesírás meg szo-szo. De azért nálad is találok amikor rendesen írtál. :D Ám nem zavar, és nem is kívánom beléd kötni. Csak nem tudlak komolyan venni. Bocsi.
2014. aug. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!