Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eddigi életetekbe mi volt a...

Eddigi életetekbe mi volt a legnagyobb jó cselekedetek?

Figyelt kérdés
Amire büszkék vagytok és teljesen önzetlenül csináltátok.
2014. aug. 4. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Értelek :D

jócselekedetből el is magyaráztam :D (Bevallom, 2 mp-ig én is gondolkdotam, mikor előtted olvastam, de hamar leesett)

2014. aug. 4. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Hát basszus totál igazad van"

3-as vagyok. Egy újabb jó cselekedet. :)

Bizony-bizony elgépelés történt. Nincs szleng, se semmilyen megkülönböztetés. Egy ember jött oda hozzám.

Nem gondoltam, hogy ekkora kalamajkát okozok :) 10 ujjal gépelek, általában csak rápillantok, hogy mit írtam le. Nem szoktam visszaolvasni. Ez sajnos benne maradt. Bocsi.

2014. aug. 4. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
NP is helyes, mert polinomiális időben nem megoldhatót jelent...
2014. aug. 4. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát nekem csak egy pár akad eddig.

Kiálltam 9.edikes koromban egy osztálynyi végzős ellen akik b*aszogattak egy gyereket.

Ingyenes oktatást tartottam egy olyan dologról amit megtanulni nekem rengeteg pénzbe került.

Egy barátom miatt lemondtam szinte minden más barátságomról mikor ellene fordultak és kiálltam mellette.

Most így ennyi jutott eszembe. Amúgy próbálok mindig kedves és segítőkész lenni az emberekhez, csak azt sajnos nem tudom odaadni ami nekem sincs. És ezt sokszor nem értik meg :/

2014. aug. 4. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!