Fogadjam el hogy a családomon kívül senki se tud megszeretni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lehet kierőszakolni más szeretetét, de én nem csinálok ilyet. Viszont rosszul esik és bánt hogy a családomon kívül senki sem szeret. Akárhány pasival ismerkedtem, egyik sem szeretett meg, szerintem nem is kedveltek soha. Hiába vagyok kedves, aranyos. Külsőre átlagosnak mondanám magamat, nem vagyok kövér. Van egy "barátnőm" elvileg, de szerintem ő se szeret engem. Hiába találkozunk, tanácsokat ad nekem, beszélünk, még sem érzem hogy egy kicsit is kedvelne.2014. aug. 1. 12:05
11/15 A kérdező kommentje:
Mások előtt nem mutatom ki hogy elégedetlen vagyok magammal. Akkor a haverom se kedvelhet?
2014. aug. 1. 12:37
12/15 anonim válasza:
írtam neked privátban, de ha szeretnéd itt is lefolytathatjuk azt a beszélgetést, nem tudom mennyire publikus :) de szerintem ne fogadd el, mivel tévedés ez a feltételezés :) mindenkit lehet szeretni, ahogy a családod szeret, úgy bárki más is tud szeretni :) és biztos leszel még boldog te is :)
21F
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a feltételezett barátnőm sem bír engem.
2014. aug. 1. 12:44
14/15 anonim válasza:
mennyi idős vagy? és barátkozol a környezetedben?
15/15 anonim válasza:
Olvass pszichológiai könyveket a szeretetről (Fromm, Buscaglia, Lauster) és tanuld meg belőlük. Nem vagy te nulla, csak meg kell változnod egy kicsit és minden másabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!