Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Wundercar. Felmerül pár...

Hulioboy kérdése:

Wundercar. Felmerül pár kérdés bennem. Valaki?

Figyelt kérdés

Pár kérdés felmerült bennem, és sehol nem találok rá válaszokat... Ha sofőr módba kapcsolom az alkalmazást a telefonomon, elvileg bármikor jöhet ügyfél..De honnan tudom én előre hogy megéri-e ez nekem, mert ugye semmilyen tájékoztatás nincs fent az interneten, hogy mennyi az alapdíj, és mennyi a km díj. 2. Hogy jut el hozzám a fuvardíj, mert annyit sikerült leszűrnöm, hogy nem kell fizessen az utazóm. 3. Mi rá a garancia, hogy valóban ki fogja fizetni ezt a költséget? 4. Végül... Miért olyan nagy titkok ezek, hogy nem lehet felírni a weblapra? Szerintem az emberek 90%-át ez érdekli a legjobban aki letölti az alkalmazást

Köszönöm előre is a válaszokat...

2014. júl. 30. 03:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ne kapcsold sofőr módba a telódat és nem kell ezen agyalj öregem. Ennél egyszerűbb mód nincs.
2014. júl. 30. 03:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel a téma, nincs odaírva,hogy mindenképpen írj... Értelmes válaszokat vártam értelmes emberektől.
2014. júl. 31. 02:18
 3/3 gidalf válasza:

Szia!

En amr sokszor hasznaltam a WunderCart. Vagy bankartyaval, vagy paypal-lel regisztralni kell a mezei sofort keresonek is.

Amikor beultem az autoba a sofor mindig nyomott egy gombot, hogy vele vagyok... GPS a teloban, nezi az utvonalat, mind a tied mind a soforet.

A vegen meg vana megtett kilometer az alapjan fizetsz. Egy Opera, Raday utca tavolsag 850 Ft kb...

Az, hogy hogy jut el hozzad a fuvar dij fent van a honlapon olvasd el.

2014. okt. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!