Miért ennyire riasztó, ha valaki fiatal, intelligens, függetelen és már tett is le vmit önerejéből az asztalra és nem esik hanyatt mindenkitől meg van egyénisége?
Nem sajnáltatni aakrom amgam (azon már túl vagyok:D) de csak én érzem úgy,hogy olyan rohadt szánalams ez az egész k.a ország a sok kishitű,félős,felszínes tipikus KISEMBERREL?! Komolyan mondom utálok már itt élni,taszít az egész, az emberek hozzálllása/vagy hozzánemállása, az irigykedés meg a kisstílű huzakodások. Annyira undorító ez az egész számomra. Van már is aki így érez? Az írjon már privátot,hátha vmit ki lehetne találni..
Fejből tudom h most aztán fognak jönni a mindenféle átkozódó kommetek ('de beképzelt vagy' 'te aztán biztos jó leehtsz' 'akkor te miért ide írod ki a kérdést' 'ne általánosyíts') meg a többi hülyeség,amit kívülről fújok már és rohadt unalams. De ez is csak a legtöbb ember egyszerűségét meg sablonosságát mutatják ha belegondolunk, h fejből tudja az ember h mi lesz.
Annyit mondok h nyugodtan lehet provokálni,de akkor aztán vállaljuk is utána amit kapunk!
A kérdést azért írtam ki,mert kíváncsi vagyok,hogy más is látja-e hasonlóan esetleg a dolgokat.
Nincs barátnőm,de ez hogy is jön ide most?
Igen hálistennek feterom kint él,nagy valószínűséggel(bár nem teljesen igy terveztem) amint végzem egyetemen húzok ki én is..
Ez is miylen már h utálnak mert fiatalon te vagy a főnök.. szánalom. Azért utálnak mert irigyek,meg magukkal van bajuk h te már most többet elértél mint ők fognak. Ez most leeht csúnyán hangzott,de nézzen midneki magába és hazudtoljon meg.
Ha intelligens volnál, akkor már rég meglenne a kialakult klikked, de mivel itt írsz, biztos nincs rendben
Én konkrétan leszarom kinek mije van, mivel nekem sincs semmim, a jó testemen kívül, ugyanis a 120-as nettóból csak jó testre meg ruhákra futja.
És igen általában, elviszem magamat a sétáló utcán, mert elmondhatom nincs minden 2. embernek kidolgozott teste.
22F
22F
gratulálok,ha a testedre vagy büszke! az is vmi! :D Mellesleg még meg is erősítettél abban amint mdonta , ergó előre megjósoltam h fog jönni egy átlag ember 120-as nettóval,aki majd megírja h 'akkor te miért ide írod ki a kérdést'
Köszönöm:)
Sajnállak,hogy nincs semmid , nekem legalább van már 1-2 dolog ;)
Egy inteligens ember nem ilyen helyesírással ír, és a félreütött betűket is nagyrészt kijavítja.
Neked nincs egyetlen egy hibátlanul leírt mondatod, és minden második szó el van gépelve.
Ez nem inteligens emberre vall, hanem nagyon felületes, felszínes valakire.
17-es! Neked is köszönöm! És igen,nagyon jól látod,hogy mire értettem a 'kisemberek' szót és nem értelmezted félre,míg szerintem sokan igen. :)
A végén még tök jó kedvem lesz,mert úgy látom(reménykedtem is) hogy azért szerencsére többen is vannak,akik nagyon jól átlátják a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!