Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek kinevetnek emiatt?

Szerintetek kinevetnek emiatt?

Figyelt kérdés
Holnaptól járni fogok lovagolni. 2 éve lovagoltam utoljára és most újra elkezdtem, de mèg nincs rendes lovaglóruhám. Egy cicanadrágot ès egy sport cipőt fogok felvenni. A lovardában mindenkinek rendes lovaglö öltözete van. Én csak később fogok kapni. Kinevethetnek emiatt, hogy nincs rendes lovaglóruhám? Bocsi az ismétlésért.

2014. júl. 25. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Majd lesz. Amúgy meg nem hinném, hogy kinevetnének, miért tennék? Szerintem inkább segítőkészek lesznek, nem kell egyből a rosszat látni. :)
2014. júl. 25. 13:15
 2/3 gebasz1 ***** válasza:
Nem , főleg ha akkor nem ha inkább azzal foglalkozol hogy minden flottul menjen.Valaki ugat mond neki hogy a tistitóba van .
2014. júl. 25. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szerény vagyok és nem valami magabiztos. Meg akikkel régebben jártam lovagolni azok amig en nem addig ok jartak es nekik mar van lovaglóruhájuk, csizmájuk...minden.. ( velük mar nem vagyok joban)
2014. júl. 25. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!