Miért nevetnek ki?
Elég hülyék lehetnek.
Egy ápolt kézen a saját köröm szépen megformázva és szolidan kilakkozva ezerszer szebb, mint egy műköröm, amiről 1 km-ről látszik, hogy mű.
Állattartás, kertészkedés pedig szerintem tök jó dolog. Legalább nem szorultok olyan nagymértékben a boltokra, és tudjátok, hogy amit esztek az honnan van.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Állandóan posztolják a fantasztikus, új, csiricsáré műkörmüket, a vastagon kihúzott szemöldök-(vagy tetovált), bongyorított haj, túlzott szolis, sárga bőr, ezek vele járnak, azaz az általuk elképzelt ápoltsággal. Barátom is kisvárosban él, sokan ismerik, és ott is ez a "módi". Hallottam már, hogy "hogy lehet ilyen igénytelen a barátnőd, olyan fura cuccokban jár, pedig milyen szép nagy melle van, hát mutassa meg"-azaz hordjak mélyen kivágott, közönséges felsőt, "jaj de szép körmeid vannak, miért nem mész el körmöshöz, ilyen pink jól állna", stb.
Viszont a kertészkedést ott sem nézik le, ez még nekem is új...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!