Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nevetnek ki?

Miért nevetnek ki?

Figyelt kérdés
Én egy kis vidéki városban élek. Miért van az, hogy akinek nincs műkörme azt ápolatlannak tartják és kicsúfolják? És aki állatokat tart és kertészkedik (mint én) azt is kigúnyolják?
2014. júl. 24. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Elég hülyék lehetnek.

Egy ápolt kézen a saját köröm szépen megformázva és szolidan kilakkozva ezerszer szebb, mint egy műköröm, amiről 1 km-ről látszik, hogy mű.

Állattartás, kertészkedés pedig szerintem tök jó dolog. Legalább nem szorultok olyan nagymértékben a boltokra, és tudjátok, hogy amit esztek az honnan van.

2014. júl. 24. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert idióták, azért nevetnek ki, azt hiszik jobbak nálad, pedig nem, sőt. Próbáld nem magadra venni a dolgokat és nem foglalkozni velük, akkor majd csak abbahagyják :P
2014. júl. 24. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Állandóan posztolják a fantasztikus, új, csiricsáré műkörmüket, a vastagon kihúzott szemöldök-(vagy tetovált), bongyorított haj, túlzott szolis, sárga bőr, ezek vele járnak, azaz az általuk elképzelt ápoltsággal. Barátom is kisvárosban él, sokan ismerik, és ott is ez a "módi". Hallottam már, hogy "hogy lehet ilyen igénytelen a barátnőd, olyan fura cuccokban jár, pedig milyen szép nagy melle van, hát mutassa meg"-azaz hordjak mélyen kivágott, közönséges felsőt, "jaj de szép körmeid vannak, miért nem mész el körmöshöz, ilyen pink jól állna", stb.

Viszont a kertészkedést ott sem nézik le, ez még nekem is új...

2014. júl. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!