Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nevetnek ki?

Miért nevetnek ki?

Figyelt kérdés

Sokan különcnek, csendesnek, és ezért kinevetnek. az oszt. társaim one directiont hallgatnak (ami nekem eléggé taszít mivel nem igazán szeretem, sőt)+még aviciit hallgatnak. én pedig metallicát, acdc-t, guns n rosest, nirvanát. Őket érdeklik a fiúbandák, Twilight, stb, engem meg érdekel az elektromos gitározás, és a pc játékok (pl. amnesia, outlast, slender, gta, walking dead, Lucius stb.) Sokan furcsának tartanak, mivel ezeket lány létemre csinálom.

14/L

2013. dec. 13. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Komolyan van olyan, aki emiatt furcsának tart egy lányt, főleg ebben a korban? Tyű, na az se egy túlfejlett élőlény :D

Nyilván azt se kell lenézni, aki az 1D-t meg a Twilightot szereti, és normálisan kell hozzáállni, amíg ők is azt teszik. Én is főleg rockot és metált hallgatok, fogjuk rá alternatívan öltözök, szeretek videójátékozni is, meg ilyenek, még egyszer se szólt le miatta olyan ember, aki számít.

Ne változz meg senkiért, és ne hagyd, hogy azt éreztessék veled, hogy ez nem normális vagy lányhoz méltó, mert nincs olyan szabály, hogy egy lány ne szerethetné a Pc játékokat, vagy egy fiú ne szerethetné a szappanoperákat.

16/L

2013. dec. 13. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, igen, most jön a fejsimi, hogy te milyen okos kis ügyes lányka vagy, aki nem áll be a sok tömegember közé és hogy hű, de különleges...
2013. dec. 13. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! most már tudom hogy azért röhögnek ki mert túl csendes vagyok, és nem gondolják rólam hogy pont én ilyen vagyok
2013. dec. 14. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínüleg azért tartanak különcnek, mert nem egy megszokott jelenség, hogy egy 14 éves lány GTA-zik a szobájában Metallica-t hallgatva. De ez nem elítélendő, jobb, mintha minden pénteken a diszkóban ráznád a feneked.;)

Csak figyelj, hogy a számítógépezés ne nyomja el a szociális életed.

2013. dec. 15. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

"Éljenek az őrültek,a nehezen beilleszkedők,a lázadók,a bajkeverők.Akik kilógnak a sorból.Akik másképp látják a dolgokat.Nem szeretik a szabályokat...Lehet idézni őket,vitatkozni velük,dicsőíteni, vagy becsmérelni őket.Csak egyet nem lehet: figyelmen kívül hagyni őket,mert megváltoztatják a dolgokat.Ők viszik előre az emberiséget.És bár néhányan őrültnek látják őket, mi a zsenialitást látjuk,mert akik elég őrültek ahhoz ,hogy azt higgyék megtudják változtatni a világot, ők azok akik ezt meg is teszik."

SOSE FELEDD !! http://www.youtube.com/watch?v=oLjTA-p7FBw :)

2013. dec. 26. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked nem sok problémád lesz a fiúzással, az fix.
2014. jan. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!