Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Temetésről fotót posztolni,...

Temetésről fotót posztolni, mosolyogva, pózolva. Ez csak szerintem nagyon ízléstelen?

Figyelt kérdés
És a kép alatt is kis vidám, vicces hozzászólások vannak :S Ezt talán még megértem, hogy senki sem vette komolyan, aki odaírt. De miért tesz ki valaki ilyen képet?

2014. júl. 22. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
A FB-nak éppen az ilyet is kell jelenteni, s le fogják tiltani. Találsz a Google-ben olyan listát, amelyben fel van sorakoztatva, hogy milyen tartalmakat jelenthetsz, sőt illik jelentened a FB-nak ... Csináld csak nyugodtan, minden további nélkül. Az internet használata még véletlenül sem egyenlő az embertelenséggel.
2014. júl. 22. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindenki szomorú ha valaki meghal! Sőt van akinek a halála után örömtáncot járnak...
2014. júl. 22. 09:53
 3/11 A kérdező kommentje:

De elvileg szomorú volt. Aki posztolta, annak egy viszonylag közeli rokona halt meg, akit szeretett. De közben meg a barátaival pózolnak a fotón mosolyogva. De ő mennyire szomorú.

Nekem fura, eszembe nem jutna haverozni temetésen, fotózkodni meg pláne nem. Nem a pózolással szoktam foglalkozni.

2014. júl. 22. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a temetésen fotózás ízlésten. Minek azt fotózni???
2014. júl. 22. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis facebookpícsa lehetett, aki fel sem fogta, hogy mi történt. Csak divattá vált, hogy akárhol vannak minden nap min 3 fotót ki kell rakniuk. Ilyen fotót soha nem fognak törölni FBről.
2014. júl. 22. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha szomorú lett volna, nem csinált volna ilyet. Az hogy mit mond teljesen ellentmond ezzel a tettével. De mivel a kommentekben sem oltották le ,azt hiszi hogy jó amit csinál.
2014. júl. 22. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem ízléstelen, hanem egyenesen bunkó dolog! Oké, hogy milyen menőnek tartják sokan, hogy így meg úgy pózolni fényképezéshez, aztán feltölteni facére, de akkor is mindennek van egy határa, amit sajnos az ilyen degenerált emberek nem ismernek, pedig hát egy temetés pont a legrosszabb dolog, minek úgy csinálni, mint ha hidegen hagyna, és még itt is csak a facebook-lájkolások járnának az ember fejében?! Szégyen, hogy egyáltalán léteznek ilyen emberek, akiknek semmi sem szent, csak a facebook meg rajta a lájkolások! Írtózatosan szánalmasak!
2014. júl. 22. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, valóban fb pica :) Mindig elég kihívó képeket tesz ki és utána nézegeti, hogy hány like van és kik azok, akik lájkoltál.

Egyszer nekem is írt, hogy lájkoljam már a képét és írjak valamit alá. De nem írtam, nem lájkoltam :) Nem bírom az ilyen játszmákat. És felnőtt emberekről beszélünk. Nem kis tinikről.

2014. júl. 22. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezesetben nem a részvevők kedélyállapotán múlik, hogy mit csinál vagy sem, hanem az illető, illetve az esemény iránt való TISZTELETEN. Ez tipikus otthoni nevelési probléma. A trehány szülője pedig gondolom, hogy csak bámulta, mint egy nagy bunkó.
2014. júl. 22. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem akarok közhelyt hazsnálni, de mi, akik huszonévesek voltunk a 80-as, 90-es években és a 2000-es évek elején szintén pajkosak és huncutak voltunk, de ízléstelenek már biztos nem. Szüleink biztos jól felpofoztak volna, ha nem is a helyszínen, de otthon tutti ...
2014. júl. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!