Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is szégyen ha a...

Szerintetek is szégyen ha a 18as szülinapom sem ittam alkoholt?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 18. Kb 10 perce felhívott az egyik baràtnőm, és azt mondta, hogy minden ember berúg a 18 asàn, és h mekkora szégyen, hogy én nem tettem meg. Vélemény ?
2014. júl. 22. 00:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szégyen! Szerintem az a ciki, ha valaki főleg fiatal, annyit vedel , hogy nem tudja kontrollálni magát.22éves vagyok, életemben összesen nem ittam egy deci alkoholt ..nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről
2014. júl. 22. 05:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen, nem is értem miért lenne az?

Én se rúgtam be, sőt egyik szülinapomon sem.

A barátaid elég furák, hogy cikiznek egy ilyen miatt-bocsi, de én elgondolkoznék rajta, hogy valóban igazi barát/barátnő e vagy csak a külsőségre megy, hogy mindenkinek elmesélhesse, milyen "vagány" barátja van.

A Te szülinapod, a Te életed, úgy éled, ahogy Neked jó, ahogy jól érzed magad.Ha neked így jó, akkor így, ennyi a lényeg. Jól érezted magad?-ha igen, nincs is min gondolkodni.

Boldog születésnapot utólag is!

2014. júl. 22. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Más az, ha megiszol 1 pohár bort vagy pezsgőt ,meg az is más, hogyha 4kézláb sem tudsz közlekedni annyira kiütöd magad.

26 éves vagyok, 1x se voltam berúgva vagy becsípve, de azért néhanapján pl születésnap/szilveszter azért megiszok 1 pohár pezsgőt, vagy jó vasárnapi ételekhez egy pohár bort.

2014. júl. 22. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Életemben nem voltam berúgva, néha engedve a kényszernek megittam ünnepekkor egy fél pohár pezsgőt (amit utálok), de most már semmit, teljesen absztinens vagyok jó pár éve.
2014. júl. 22. 10:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat és a felköszöntéseket. :)
2014. júl. 22. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Aki szerint szégyen, az szégyellje inkább magát...sehol nincs előírva, törvénybe foglalva, hogy a 18. szülinapodon köteles vagy alkoholt inni/berúgni.

Én soha nem iszom, egyszerűen nem szeretem az alkoholt. Nekem is mondták már, hogy lúzer vagyok, meg uncsi lehetek, meg mittudomén, de lesz*rom.

28L

2014. júl. 23. 02:46
 17/17 anonim ***** válasza:
És boldog szülinapot, jó egészséget! :D
2014. júl. 23. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!