Miért van az ha egy kisit erényesebben szólnak hozzám vagy ha rosszabb dologról van szó akkor el sírom magam?
Rám inkább apám van hatással, ha Ő mond valamit, valahogy tud az érzékemre hatni és nagyon tud fájni ! De ha más mindennek elmond, a legutolsó alpári szöveggel, akkor az nincs rám nagy hatással.
Gyerekkoromban gyakran sírtam, de meg is tudtak bántani. Sok bunkó képes olyan szavakat használni lány/nő jelenlétében amit fiúknak/férfaiknak mondanánk, de még azt se szívesen. Volt sok trágár szóban részem, de én még cifrázom, így nem árt. Pedig békés nő vagyok, de megtudnak találni keresetlen szavakkal. Anyum az egyetlen, aki bármilyen csúnyát mondhatna, rá nem tudnék csúnya szavakat mondani, mert nagyon szeretem, nekem Ő egy kincs :)
Gyenge az idegrendszered.
Mármint nem fizikailag, az idegpályák, hanem mentálisan vagy egy kicsit labilis.
Sajnos kicsit én is az vagyok, csak nekem inkább lobbanékonyságban mutatkozik meg.
Én néha agykontrollozni szoktam... hát szerintem inkább csak elhitetem magammal, hogy segít.
Valójában inkább egyszerűen csak öregszem, és egyre higgadtabban kezelem a dolgokat.
Sírásra nem tudom, mi lenne jó. Szerintem valami önbizalom növelő tréning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!