Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jót tenne vagy még rosszabb...

Jót tenne vagy még rosszabb lenne?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja be vagyok zárva a lakásba. Természetesen eljárok barátokkal néha, de jelenleg se az iskola, se munka nem áll rendelkezésemre, és unatkozom, fölöslegesnek érzem magam. (Halasztott félév, munkát nem találtam. :()

Ráadásul nemrég ért véget az öt éves kapcsolatom, és a szüleimmel meg ez a túlzott bezártság nem tesz jót. Nagy a feszültség, egymás kis dolgait zavarjuk. :( Egyszerűen úgy érzem, megfulladok.

Azonban van egy házunk nem messze (másik város), amit általában nyaranta használunk, így üres. És arra gondoltam, hogy lemegyek, ott töltöm a hétvégét egyedül, egy kicsit kiszakadva a megszokottból. De nem tudom, hogy csak még rosszabb lenne ott teljesen egyedül, vagy felszabadulnék attól, hogy picit egyedül vagyok máshol, nem az itthoni négy fal között. Szerintetek? 22/L

2014. márc. 25. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Jo ötlet szerintem,egy probát biztos megėr.
2014. márc. 25. 23:36
 2/4 anonim válasza:
Jot tesz az 1dul let, persze ha nem felsz 1 hazba tok 1dul :)
2014. márc. 26. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy hétvége, miért ne próbáld meg? Egy biztos, ott senki nem fog idegesíteni, az ilyen időszak meg sokszor jó arra, hogy az ember végiggondolja, hogyan tovább.
2014. márc. 26. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem félek egyedül. :) Ezzel nem lenne probléma.

Köszönöm mindenkinek a választ, igen, egy hétvége, egy próbát megér.

2014. márc. 26. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!