Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek neurológiai...

Szerintetek neurológiai bajaim lehetnek, vagy valami rosszabb?

Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány napban fura dolgokat vettem észre. Egy délután a könyvyárban olvastam és a szemem sarkából egy embert láttam és amikor teljesen odanéztem nem volt ott (ezt a napot követôen csak néha fordul elô). Néhány éjszaka kis fuvallatot is érzek az arcomon. Megnéztem az ablakot már és az ajtót is, de nem találtam semmit, ami ezt okozhatja. Ezen kívül nagyon élzékeny lettem a zajokra pl: a telefontöltôt nagyon élesen hallom elôtte, viszont nem hallottam és ha kimegyek esténként a denevérek kis "cincogását" is tökéletesen hallom ezen kívül ha csend van simán hallom a szívdobogásomat is (kb 70 körüli). Mostanában ha 1 óránál tovább tv-zek erôs fülcsengésem lesz (képcsöves tv-nél) ezért már nem is nézek sokáig tv-t inkább valami csendes tevékenységet keresek. Mellesleg enyhén rövidlátó vagyok, hosszû évek óta és eddig minden kivizsgálásom tökéletes. Néhány hete reggelente erôs fejfájásom is van 2-3 naponta és van amikor este is.
2013. okt. 23. 23:47
 1/2 Kései Sirató ***** válasza:

Elképzelhetőnek tartom, de lehet krónikus fáradtság is. Velem akkor történtek ilyenek, amikor rengeteget éjszakáztam.

Ha nem változik a helyzet, szerintem először a háziorvosodat keresd fel.

2013. okt. 24. 11:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Néhány napja nincs. Remélem nem lesz hasonló.
2013. okt. 25. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!