Mit csináljak ha félek a sötétben?
Ehehehe :D Én is féltem a sötétben még középiskolás koromban is. Meguntam a dolgot és elkezdtem szándékosan a sötét helyet keresni. Nálam olyan szintű volt, hogy akkor is féltem mikor csak a wc-re kellett kimennem ami az ajtómtól kb 3 lépésre volt. Aztán hallottam erről a módszerről, hogy a félelmet így le lehet győzni, ha szembe mész vele és ennyi. Eleinte azzal kezdtem, hogy a konyhába sem kapcsoltam villanyt ha csak inni mentem ki. Hagytam a szememet és a memóriámat dolgozni a sötétben. Aztán már a lépcsőházban is szándékosan sose kapcsoltam fel a lámpát, volt egy rész ahol vaksötét volt semmi fény nem szűrödött be. Persze kényszerítettem magam a normális tempóra nem pedig a "sietve minél hamarabb letudjuk" lehetőséget követtem. Azt vettem észre egy idő után, hogy élvezem a félelmet vagyis a vele járó adrenalint. :D Mostanra elég jól kikupálódtam.
Ja és nekem is a szörnyek voltak igazából a problémák. Még este a kivilágított utcán is szörnyeket képzeltem ide-oda például a Doomból vagy akármi másból is. :D
Én is féltem. Aztán áprilisban láttam a beavatott című filmet és rájöttem,hogy oké én mától tökös csaj vagyok és nem félek. Azóta nem félek a sötéttől, a magasságtól, idegenektől.
Szerintem csak döntés kérdése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!