Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha félek a...

Mit csináljak ha félek a sötétben?

Figyelt kérdés
Tudom ebből a kérdésből sok van fent még sem találok magamnak megfelelőt. :( éjszaka hallok hangokat csörgéseket meg beképzelek valami félelmetes szörnyet tudom elég röhejes sok horror filmet is láttam de csak attól félek amelyikben valami szörny vagy ilyesmi van. Mit csináljak ? :( a válaszokat köszönöm. (nem megyek dokihoz :P)
2014. júl. 20. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem kapcsolsz annyi fényt, hogy lásd, nincs ott senki? A másik, hogy összebarátkozol egy szörnnyel. Erőt veszel magadon, közel mész hozzá, és megkérdezed mit akar tőled.
2014. júl. 20. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Ehehehe :D Én is féltem a sötétben még középiskolás koromban is. Meguntam a dolgot és elkezdtem szándékosan a sötét helyet keresni. Nálam olyan szintű volt, hogy akkor is féltem mikor csak a wc-re kellett kimennem ami az ajtómtól kb 3 lépésre volt. Aztán hallottam erről a módszerről, hogy a félelmet így le lehet győzni, ha szembe mész vele és ennyi. Eleinte azzal kezdtem, hogy a konyhába sem kapcsoltam villanyt ha csak inni mentem ki. Hagytam a szememet és a memóriámat dolgozni a sötétben. Aztán már a lépcsőházban is szándékosan sose kapcsoltam fel a lámpát, volt egy rész ahol vaksötét volt semmi fény nem szűrödött be. Persze kényszerítettem magam a normális tempóra nem pedig a "sietve minél hamarabb letudjuk" lehetőséget követtem. Azt vettem észre egy idő után, hogy élvezem a félelmet vagyis a vele járó adrenalint. :D Mostanra elég jól kikupálódtam.

Ja és nekem is a szörnyek voltak igazából a problémák. Még este a kivilágított utcán is szörnyeket képzeltem ide-oda például a Doomból vagy akármi másból is. :D

2014. júl. 20. 01:28
 3/7 A kérdező kommentje:
lámpát szoktam kapcsolni csak félek hogy leoltodik és.... de nem nagyob szeretem égve hagyni mert próbálok energiatakarékos életmódot folytatni. második gratulálok h neked sikerült de nekem biztos nem menne nem lennék rá képes. :(((
2014. júl. 20. 01:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással nincs értelme a kérdésnek. A félelmet csak úgy lehet legyőzni, ha küzdesz vele. Ha erre teljesen képtelen vagy, annyiban reménykedhetsz, hogy egy idő után kinövöd, egyszerűen elmúlnak majd az ilyen gondolatok.
2014. júl. 20. 03:14
 5/7 anonim ***** válasza:
De ja, ez magától is el fog múlni, ki fogod nőni! A legtöbb gyerek fél a sötétben, a legtöbb felnőtt pedig már nem :) De ha nem akarod megvárni, valóban szembesítened kell magad a félelmeddel. Tudom ajánlani az éjszakai túrázást ;) Nem egyedül persze, vannak hivatalos, szervezett éjszakai túrák, a barátaiddal elmehetnétek egy ilyenre.. egyből másképp éreznéd magad utána a biztonságos otthonodban :)
2014. júl. 20. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is féltem. Aztán áprilisban láttam a beavatott című filmet és rájöttem,hogy oké én mától tökös csaj vagyok és nem félek. Azóta nem félek a sötéttől, a magasságtól, idegenektől.

Szerintem csak döntés kérdése :D

2014. júl. 20. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :)
2014. júl. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!