Tetszik egy fiú, de félek! Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, de félek, nem merem megszólítani sem, mert félek rondának tartana, meer karikás szemeim vannak, látszanak az ereim, és szerintem nem vagyok szép. Szerintetek mit tegyek? Nagyon tetszik, de én nem merek ránézni se, mert rögtön elpirulok, és elszégyellem magam. Van ötletetek? Mit tegyek? Hogyan beszéljek hozzá? Esetleg hogy öltözzek? Minden ötletnek nagy hasznát venném, a válaszokat előre is nagyon köszönöm:)2014. júl. 14. 23:33
1/2 anonim válasza:
Miért akarsz a fiú helyett dönteni? Majd ő eldönti, hogyan nézel ki.
2/2 anonim válasza:
ha nincs önbizalmad, nem vagy érett ember, akkor ne foglalkozz még egy darabig a fiúkkal, mert a kapcsolatban is ezt fogod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!