Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kell lettem? Nagyon félek!

Mit kell lettem? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Apám folyamatosan bántalmaz minket, engem és anyámat is. Gyűlölködik, ver. Nem iszik, hanem pszichopata, a szomszédok is tudják, nem áll szóba vele már senki. az előbb is hazajött gyomron rúgott, fejbe rúgott, azt hittem, hogy a kezem is eltört. Nem tudtam kiszaladni, mert be volt zárva az ajtó. anyám fél tőle. Szeretném feljelenten, mert ha nem folyik vér, addig komolyan se vesznek. Nincs hova elmennem. 25/N

Segítsetek, kinek írhatok levelet, kétségbe vagyok esve.félek, nagyon félek. Elnézést a sok helyesírási hibáért.A rendőrségnek lehet neten írni. Nem maradhat következmények nélkül ennyi bántás, legszívesebben meghalnék. Szégyellem is, nem akarom, hogy rólam beszéljenek a környéken.

2014. jún. 27. 18:50
 1/6 A kérdező kommentje:
mit kell tennem , rosszul írtam, ideges vagyok
2014. jún. 27. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként szinte biztos vagyok, hogy csak unatkozol. Ha 15 évest írtál volna, az oké, de 25 évesen egyrészt nem lennél ilyen élhetetlen, másrészt már évek óta nem laknál ott.

2014. jún. 27. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van látható nyoma a sérüléseknek, akkor nem ártana látleletezni. Meg egyébként is jó lenne bemenni a sürgősségire vagy a helyi egészségközpontba, a testi sértés nem vicc. Lehet belső vérzésed is. Ott meg tudják, hogy hogyan kell ezt kezelni.
2014. jún. 27. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket sose értettem, nincs egy férfi a közeletekben, ismerős, férfi bárki, aki segítene? Írtad, hogy a szomszédok is tudnak róla...
2014. jún. 27. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

#2: jó szaralak lehetsz válaszodból megítélve...

Kérdező, ne féljetek rendőrt hívni, attól valószínű megijed apád. És igen, vetess látleletet, hogy később bizonyítani tudd, hogy már történt ilyen. De valószínű már a kórházban is megteszik a feljelentést.

Valószínű valami baja van az öregednek, orvosi segítségre szorul, ha már csak nyugtatókat, vagy vérnyomáscsökkentőket szedne, vagy kiderítenék az okot, mitől ilyen, már megoldódna a gond.

Addig meg ne provokáljátok.

2014. jún. 27. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én levágnám a fejét, ha én családomba ilyen lenne
2014. jún. 28. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!