Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rühes lettem. Félek bevallani...

Kicsikacsusz kérdése:

Rühes lettem. Félek bevallani a barátomnak, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Körülbelül 12 évesen kaptam el először, mindkét combom végig olyan volt (egyébként kiváltképp odafigyelek a higéniámra egy nap többször is zuhanyzok és mindig használok kézfertőtlenítőt is busz után, suliban). Nagyon-nagyon nehezen elmúlt fürdőkrémekkel és amit az orvos felírt. Most 17 vagyok és a könyökömnél újra kijött rajtam. Elkezdtem megint a "kúrát" de annyira szégyenlem megmondani a barátomnak pedig tudom, hogy meg kellene, sőt találkoznunk se kellene ilyenkor és együtt aludni, nem még közösen zuhanyozni amit mindig kiváltképpen kér mert szereti. Annyira ciki és annyira félek megmondani de nem akarom, hogy ő is elkapja. Mit tegyek?:/ Kb mennyi idő míg elmúlik rólam kezeléssel? 17/L
2014. febr. 23. 20:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Csak félig ide való kérdés mivel elég " lelkis " , nem csak egészségügyi de szeretném ha válaszolnátok!
2014. febr. 23. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy mond meg neki, de mint írtad ezt nem szeretnéd. A másik, hogy "kerülöd". De ezt sem szeretnéd, szerintem, mond, hogy egy kis "magányra" vágysz. Azt biztos megérti!
2014. febr. 23. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

1. A rüh nem egyenlő a koszossággal,ugyanolyan fertőzés,mint például az influenza.

2. Fürdetőkrémektől múlt el? A rühösséget nem fürdetőkrémekkel kell kezelni. Biztos,hogy rühös voltál?

3. Mivel a lappangási idő 4-6 hét kénytelen leszel elmondani a barátodnak,mert ez idő alatt már megfertőzted.Úgyhogy akár alhattok is együtt továbbra is.Viszont,ha tényleg rüh és nem kezelitek mindketten egyszerre magatokat,akkor egymásnak fogjátok adogatni.

2014. febr. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!