Kit szoktatok megkérni hogy vegyen nektek cigit/piát? És hogyan, mert ez azért nagy szívesség? Sikerrel jártok? Esetleg tudtok olyan helyet pesten ahol kiadják?
Aki akar üzenetben is írhat ha ide nem akar.
Elég ismerősöm van aki az anyám akar lenni, úgyhogy nincs szükségem kioktatásra,köszönöm.
Általában én vagyok megkérve rá a határozott fellépésem miatt. Pedig én se múltam 18 és abba a kettő emberbe tartozom akik nem dohányoznak baráti kőrben. Nagyon ritka ha nem adják ki, akkor átmegyünk eggyel arrébb mert dohányboltokkal van már tele a város :/
16/F
Én általában a férjemet kérem meg, mert én a kislányommal nem mehetek be dohányboltba.
Alkoholt nem iszunk, de ha mégis, megvesszük magunknak, nem kérünk meg rá senkit.
36/N
Ja, bocs, az is kérdés volt hogyan:
- Van kedved kimenni a trafikba? Vehetsz horgászújságot.
vagy
- Itthon maradsz Vikivel (6 hós) vagy kimész a trafikba?
vagy telefonon:
- Hazafelé hozzál légyszi cigit.
Nah, általában így szoktam.
;)
36/N
-
Jól van emberek...
Tudom itt mindenki szent és 18 évesen itta az első korty alkoholt, meg gyújtott rá élete első szál cigijére. Hát persze.
Igen,biztosan lefekszem az első szembejövő emberrel azért, mert cigizem, tényleg összefügg.
Nem tudom mi olyan nagy probléma a helyesírásommal, én körülnéznék a helyedben, hogy mit jelent az, ha valaki nem tud helyesen írni.
Gratulálok. Tényleg mindenki csak azért jön ide, hogy fölöslegesen kioktassa a másikat és hibákat keressen minden szavában, úgy, hogy semmit nem tudtok a másikról, momentán még azt se, hogy hány éves vagyok.
Inkább üljetek és csodáljátok magatokat, amiért ilyen tökéletesek vagytok. Jó szórakozást!
Szerintem nézz körül az utcán és aki lazának tűnik (akár idősebb is) annál próbálkozz be. Ha fiatalnak nézel ki lehet, hogy megkérdezik, hogy hány éves vagy és lehet el is küldenek, de akkor kérdezősködj tovább. Udvariasan szólítsd meg az embereket, szerintem ez a legfontosabb. Engem a napokban megkért egy kisfiú, hogy vegyek neki cigit. Nem szoktam ezen izélni, mert 2 évig nekem is meg kellett oldanom valahogy anno és tökre átérzem, de kiderült hogy a kissrác 12 éves. Kicsit leesett az állam,vele azért elutasító voltam:D De szerintem a fiatalok többsége nem akad fenn ezen, szólíts meg akár 5-10 embert, biztosan lesz köztük jófej. :)
20L
Cigiért általában hajléktalanokat küldök be. A cigi árára rádobok még 100-200ft-ot, így még nekik sincs pofájuk kérni 1-2 szálat.
Alkoholt minden sarkon tudsz venni. Olyan boltokat keress, ahol nem sok ember fordul meg, illetve elég kicsi ahhoz, hogy ne kelljen bekamerázni.
Néhány eladó cseles, és személyit kér. Bátran mutasd meg a személyid, van olyan, hogy csak a kamera kedvéért kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!