Ha lehetőségetek lenne rá, akkor egy álomutazást választanátok külföldön, vagy az arra szánt pénzt egy jó befektetéssel megdupláznátok?
Attól függ, mekkora összegekről van e szó, meg merre utaznék.
Ha kihagytahatlannak tűnik, akkor az utazást, mert örök élmény, ami minden pénzt megér.
Másrészt, ha megduplázod a pénzed, akkor jövőre ugyanúgy elmész nyaralni, viszont mellette lesz ugyanannyi elkölthető pénzed is amit másra költhetsz el.
De ezt neked kell tudnod nem nekünk igazából.
vegre 1 epeszu elottem, ismerosi korbe nem 1 ellen pelda ahogy az orokolt milliokat herdaltak. en elvagyok itthon is, penzt penzbol lehet csinalni, a tuti munkadnak meg lehet holnap vege, aztan toled is lehetne hallani “mikor gazdag voltam” “elbuktam a kocsit pokeren, de lesza#tam”
masreszt sosem szerettem az olyan elvezeteket ami csak 1x tehetek meg, inkabb 1 szerenyebb elet amit szinten tudok tartani, aztan lasabban gyarapodni, a nem elba##ott penzbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!