Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen lányt képzeltek el,...

Milyen lányt képzeltek el, Dominika névvel?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire illik rám a nevem

2014. júl. 9. 20:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen nevű ismerősöm csak Ő tud beugrani. Vékony, törékeny külső, kék szem, barnás-vöröses haj, cuki szeplők, hófehér bőr. Nagyon jó tanuló, okos is mellé, van fogalma a világról, szorgalmas, nyugodt, kedves, barátságos és mindig tudja hol a határ. Nem egy elkallódott tiniribizli, hanem egy fiatal életrevaló lány. Nagyon kevés ilyen embert ismerek.

Különleges név azt hiszem :)

Amúgy olaszul a vasárnapot jelenti.

2014. júl. 9. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Magas, hosszú sötétbarna hajú, szemű lány. Vékony, sportos, izmos, de közben nőies. Jófej, vicces, kedves, segítőkész, kicsit fiúsabb a viselkedése, nem az a kimondottan csajos csaj. Lehet vele sétálni, biciklizni a szabadban, jó barát. Valamilyen sportot űz versenyszerűen az iskolai csapatban vagy városi egyesületnél pl. foci, kézilabda, röplabda. Esetleg lovagol.
2014. júl. 9. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
egy kis dagi zsörtölődő kiscsaj :D
2014. júl. 9. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Hosszú barna hajú, szélesszájú, duci, tudálékos, mindig kérdezgető, enyhén figyelemzavaros lányt, aki "olaszmániás".
2014. júl. 9. 22:42
 15/20 anonim ***** válasza:
20:40 olaszul nem jelent semmit. A "domenica" jelenti a vasárnapot, nem a dominika.
2014. júl. 9. 22:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én hatközépig érő, szőkesbarna hajú, kék szemű lány vagyok, elëg magas(164cm), vékony. Baratkozós tipus vagyok, jo tanulo, onallo, szeretek olvasni, a sajat problemaimmal egyedul kuzdok meg, a barataimert barmikor kiallok es akar a tuzbe is ugranek értük 

2014. júl. 9. 22:50
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem is barna hajú stréber aki mellesleg gyönyörű és népszerű a baráti körében.itthon kissé elkényeztetett.
2014. júl. 9. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:

#15!

Nee most összedőld bennem a fél világ! :)

komolyan úgy tudtam! :D

2014. júl. 9. 23:30
 19/20 Reacher01 válasza:
Szőke,göndör csajt aki szeret tornázni! :) Lehet nagyon mellényúltam :D
2014. aug. 13. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
NEeeeeeeeeeXDD Engem is Dominikának hívnak Dominika:DD
2015. ápr. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!