Miért mondtak ilyet? Mit képzeltek magukról?
Augusztus 15-én, családi nyaralásból hazaúton "benéztünk" Szegedre. (Szüleim, húgom, és én.) Sétáltunk a belvárosban, és elmentünk az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar épülete mellett. [Édesanyám majdnem 27 évvel ezelőtt ott szerzett diplomát, és azóta is (sokak szerint) kiváló gyógyszerész.]
Kicsit nézegettük az épületet, amikor is, 2-3, mögöttünk sétáló, nagyjából 20-23 év körüli -teljesen idegen- lány ezt a megjegyzést tette gúnyosan, bunkón, rosszindulatúan nekünk (nem szó szerint, de hasonlóan): "Ti soha nem fogtok bejutni oda." (Utána még beszéltek valamit egymás között.)
Abban a pillanatban nagyon ideges lettem, de próbáltam nem törődni velük, így nem szóltam vissza nekik. Azóta gyakran eszembe jut ez a szituáció, és nagyon idegesít. Nem értem, hogy mi "vihette" rá őket, hogy ilyet mondjanak.
21:12
Biztos, hogy nekünk mondták.
Igen, ez lenne a legjobb, csak nehezen megy.
Tudom, az lenne a legjobb, ha elfelejteném az egészet, de valahogy nehezen megy. Az a legrosszabb benne, hogy úgy beszéltek velünk, mintha valami cigányok lennénk, pedig fehér, magyar emberek vagyunk.
Nem bánnám, ha megtalálnák ezt a kérdést...
Ne törődj vele,hogy miért néztek le,,,az a lényeg,hogy ezt tették.
És aki ilyen,azzal valami baj van fejben/lelkiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!