Milyen nevet képzeltek el a leírás alapján a lánynak?
Figyelt kérdés
Húsz éves, karcsú, szép, vörös hajú, bájos, szeplős lány hatalmas zöld, fürkésző szemekkel.2013. nov. 27. 22:37
4/20 anonim válasza:
szerintem is Aranka, vagy Kata, Erika, szóval amolyan régebbi típusú nevek illenének hozzá
5/20 anonim válasza:
Karolina, Emma, Alma, Ariana, Emese, Enikő, Emőke, Gréta, Yvett, Virgínia, Mariella, Noémi, Rebeka, Bella, Iringó, Izolda, Irma, Gizella, Gerbera
Daisy, Lola, Lulu, Ginger, Lucienne, Virginia, Gina, Stephanie, Emily, Endivia, Helena
6/20 anonim válasza:
*előző vagyok,egyébként az Aranka nekem is eszembe jutott ,de inkább mégse írtam oda:):)
8/20 anonim válasza:
6.és7.vagyok,eszembe jutott még pár, Rosemond, Rozetta--bár egy ilyen a KaleidoStarban van, ja és am Ginger is van egy vöröshajú a Ginger naplójában, szal akkor azt gondolom, inkább mégse ne:) , Rozanna, Rozina, Rubina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!