Szerintetek gáz ha valaki 23-24 évesen kezdi el az egyetemet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 08:52
1/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is kb. akkor fogom, mert egyelőre nincs rá elég pénzem.
4/12 bibus26 válasza:
Miért lenne??? Én 34 évesen kezdem:)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért kérdeztem, hogy ciki-e ? Mert ugye egyetemen sok 18 éves van én meg kilógok majd onnan ilyen idősen. (ráadásul nappalira mennék)
2014. júl. 8. 09:36
6/12 anonim válasza:
Dehogy gáz, én most vagyok másodéves, és van 30 éves csoporttársam:) nem fog számítani, és senki sem fog cikizni érte.
7/12 anonim válasza:
tanulni sosem gáz, az meg hogy nem 18 vagy hanem 23-24 főleg nem :D
8/12 anonim válasza:
Nálunk volt 65 éves "gólya", mert onnantól megint ingyenes a felsőoktatás :)
9/12 anonim válasza:
Nekem volt 31 éves évfolyamtársam is.
Az egyetem azért már nem egy gimi, ahol kinézik, ha valaki idősebb pár évvel. Meg aztán gondolj bele: van, aki több egyetemet is elvégez, és van, hogy mindegyiket nappalin. Ő is szükségszerűen idősebb lesz.
10/12 anonim válasza:
Nappalin sem lógnál ki, nagyon sok 30 éves csoporttársam is volt annak idején. Ha meg levelezőre mész ott pláne nem.
Aki ezt "ciki"-nek gondolja, valószínűleg nincs meg hozzá a kellő élettapasztalata, és intelligenciája, hogy átlássa az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!