Hogy érintene ha mindig teltebb alkat voltál és egy vékony ember kioktatna, hogy a te életed egy nulla, a férjed is el fog hagyni ha ilyen maradsz?
De hát ez nagyon jó súly! Oké, van 3 kg felesleg, de szerintem ez nagyon jó! Én most éppen fogyózom, és kb egymagas vagyok veled, és több kiló. :C Legutóbb 70,3 kg voltam... De sportolok, meg kevesebbet eszem, szóval célban vagyok! :)
Szerintem nem vagy kövér! Ez egy nagyon jó súly! Az 55 kg az pedig... szerintem kicsit kevés, de nem értek én ehhez annyira. :D Szerintem a 68 kg nagyon jó. Persze ha pont 65 lennél, az lenne a legjobb, de 3 kg súlyfelesleg már mit neki? Persze csináld tovább, ha úgy érzed! De ha emiatt szedik le a fejed, akkor... hát az egy kicsit idióta. ^^
Attól függ, milyen kedvem lenne. Ha jobb hangulatomban találna meg, szimplán kinevetném.
Ha épp rosszabb a kedvem, akkor egy kicsit biztos kiakadnék amiatt, hogy valaki ilyen tapló módon beleártja magát a magánéletembe, és azt mondanám, hogy az ő férje meg azért hagyja ott őt, mert egy hülye bunkó. Aztán lenyugodnék.
Mint már írtam én jó vagyok magamnak így, másnak viszont probléma a sulyom.
Ha jó étvággyal megeszem egy csirke pörköltet, akkor ő közben majszolgatja az egészséges ételeket és haragszik, mert bűntudat nélkül is eszem ilyesmit néha, mert ő sosem akar olyan kövér lenni mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!