Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érintene ha mindig...

Hogy érintene ha mindig teltebb alkat voltál és egy vékony ember kioktatna, hogy a te életed egy nulla, a férjed is el fog hagyni ha ilyen maradsz?

Figyelt kérdés
Sajnos betegség miatt vagyok kövér már nagyon régóta,már beletörődtem,kénytelen vagyok elfogadni magam ilyennek és nem hiányoznak ilyen kéretlen és tolakodó kioktatások.
2014. júl. 7. 22:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

De hát ez nagyon jó súly! Oké, van 3 kg felesleg, de szerintem ez nagyon jó! Én most éppen fogyózom, és kb egymagas vagyok veled, és több kiló. :C Legutóbb 70,3 kg voltam... De sportolok, meg kevesebbet eszem, szóval célban vagyok! :)

Szerintem nem vagy kövér! Ez egy nagyon jó súly! Az 55 kg az pedig... szerintem kicsit kevés, de nem értek én ehhez annyira. :D Szerintem a 68 kg nagyon jó. Persze ha pont 65 lennél, az lenne a legjobb, de 3 kg súlyfelesleg már mit neki? Persze csináld tovább, ha úgy érzed! De ha emiatt szedik le a fejed, akkor... hát az egy kicsit idióta. ^^

2014. júl. 9. 21:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kedvem lenne. Ha jobb hangulatomban találna meg, szimplán kinevetném.

Ha épp rosszabb a kedvem, akkor egy kicsit biztos kiakadnék amiatt, hogy valaki ilyen tapló módon beleártja magát a magánéletembe, és azt mondanám, hogy az ő férje meg azért hagyja ott őt, mert egy hülye bunkó. Aztán lenyugodnék.

2014. júl. 9. 22:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.A 165 magas és 68 kiló 40 évesen,az nem telt alkat.És főleg nem kövér.Valami képzavarod van.
2014. júl. 9. 22:59
 24/24 A kérdező kommentje:

Mint már írtam én jó vagyok magamnak így, másnak viszont probléma a sulyom.

Ha jó étvággyal megeszem egy csirke pörköltet, akkor ő közben majszolgatja az egészséges ételeket és haragszik, mert bűntudat nélkül is eszem ilyesmit néha, mert ő sosem akar olyan kövér lenni mint én.

2014. júl. 9. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!