Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érintene ha mindig...

Hogy érintene ha mindig teltebb alkat voltál és egy vékony ember kioktatna, hogy a te életed egy nulla, a férjed is el fog hagyni ha ilyen maradsz?

Figyelt kérdés
Sajnos betegség miatt vagyok kövér már nagyon régóta,már beletörődtem,kénytelen vagyok elfogadni magam ilyennek és nem hiányoznak ilyen kéretlen és tolakodó kioktatások.
2014. júl. 7. 22:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Az utolsónak sajnos igaza van a háborús hasonlattal: a városban, ahol régen laktam, van egy híresen bunkó nőgyógyász. Ő mondta egyszer egy páciensnek, aki a fogamzásgátló által vélt hízására panaszkodott, hogy kedves hölgyem, Auschwitzban nem volt kövér nő... Teljesen igaza volt.
2014. júl. 8. 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem tök mindegy, ki mi miatt kövér? Attól, hogy valaki sovány, nem kell mindenkit kioktatnia. Alapból aki úgy sovány, hogy soha nem volt kövér, az majdnem mindig buta tanácsokat ad.

Kérdező, azt vetíti ki rád ez az "ember", hogy számára a testsúly, a szám a mérlegen az, ami meghatároz egy embert. Ezek szerint neki boldognak kellene lennie, de nem az, ezért téged akar tönkretenni.

Nekem egyszer egy nagyon okos ember fejtette ki, hogy ő ideges lesz, ha boldog kövér embert lát, mert szerinte a kövér ember nem tesz semmit a boldogságért, ezért nem érdemli meg.

2014. júl. 8. 20:29
 13/24 anonim válasza:
Óriási igazság az utolsó válaszadónál:)
2014. júl. 8. 21:24
 14/24 anonim válasza:
Igaza van anak aki kioktatot, a kövér nem szép mert nem egézséget tükröz előbb utóbb komolyabb bajod lesz. És igen megcslahat a férjed és hidd el ha lesz rá alkalma megis teszi mert egy szép vékony nő mindig szebb egy kövértől ezt te is tudod hisz nő vagy naponta látod hogy menyire jobban tud kinézni egy vékony nő mint egy kövér a betegségre meg anyi hogy minden dagadt ezel védekezik pedig csak lusta disznók nem mozognak semmit és csak zabálnak teni is kel a szépségért nem megsértődni az igazságon a mai világban ez a legnagyobb baj hogyha valaki megmondja az igazat egyből jaj én erre nem vagyok kiváncsi blablablaaaa pedig igaza van. Sok férfi haverom van egyiksem szereti a dagat nőket husisat picit popsisat igen de semmi kép nem a dagatat,biztos aranyos kedves lehetsz hisz valamivel megkelett fognod a férjedet mert hogy nem a külsődel fogtad meg az biztos, csak az a baj a férfiakal hogy lehet hogy szeret de atól még a farka irányitsa és ha egyszer egy szép vékony lány kerül a szeme elé nem lesz az az eszébe hogy jaj otthon vár az asszony.
2014. júl. 9. 04:01
 15/24 A kérdező kommentje:

A férjem is hasonló alkat, mindig is ilyenek voltunk, így szeretjük, fogadjuk el a másikat.

Azt hozzátenném,hogy a nőtársamnak aki kioktatott kb 140 kiló a párja,hozzá képest én és a férjem pehely súlyuak vagyunk.

Nekem PCOS szindrómám , pajzsmirigy alul működésem van,szenvedek a diétával,sportolok, egyébként elmúltam 40 éves.

Anyai ágon nálunk az összes nő túlsúllyal küzd, gyerekeim nagyon nagyon soványak, örökbefogadtuk őket, reményeim szerint soha nem lesznek súlyproblémájuk,már elég nagyok és nem mutatkozik rajtuk,hogy képesek lennének akár egy átlag alkatot is elérni,sőt az orvosok végig aggódták a kisgyermek korukat,hogy betegesen soványak. :-D

2014. júl. 9. 17:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Jennifer Aniston-t is megcsalták, pedig nagyon sovány, nagyon csinos.
2014. júl. 9. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Tudod én 3 éve kaptam kemotherápiát , sugárkezelést, utána folyamatos hormonkezelést tablettában. Ha megkérdezed, hogy betegnek érzem -e magam ,azt fogom mondani, hogy nem. A hormontabletták étvágyat csinálnak ,és hízást okoznak. Mivel ezt tudtam, odafigyeltem, hogy mit ettem. Közben klimaxoltam. Most 52 éves vagyok,165 cm és 65-67 kiló. Nem kötelező elhízni. És mivel nem érzed jól magad a bőrödben, ezért háborít fel, amit mondtak neked, mert különben úgy leszereled, hogy csak úgy porzik.A Te betegségedet is lehet kezelni. Csak jobban oda kéne figyelni.
2014. júl. 9. 19:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Még a 17 vagyok. A kenyéret nyugodtan el lehet hagyni.És ha mindennek a felét eszed, 3 hét múlva rá fogsz jönni, hogy megy az a fogyás.
2014. júl. 9. 19:55
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az igazság valahol középen van... A soványság nem erény, és a kövérség nem bűn. Tény, hogy egészségesebb vékonynak lenni, és a mai értékítélet szerint ez a szép. Néhány plusz kiló még nem a világ vége, és nem emberiségellenes bűntett néhanapján egy jót kajálni. A hangsúly a mértéken van, az anorexiás éppúgy nem szép és nem egészséges, mint a súlyosan elhízott.

De emiatt kéretlenül kioktatni valakit bunkóság.

Én a kérdező helyében megkérném az ilyen embert, mit szólt volna, ha történetesen olyan korba születik, ahol a kövérség a jólét jele volt, és a soványat oktatták ki, hogy egyen, és rajta sajnálkoztak, h biztos beteg...

2014. júl. 9. 20:09
 20/24 A kérdező kommentje:
Én is 165 magas vagyok és 68 kiló,ez alá nem tudok sajnos menni,elfogadom magam így. Ismerősöm szerint az 55Nekem kiló lenne a cél. Nekem irreális az 55 kiló,mert kb 13 évesen voltam annyi.
2014. júl. 9. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!