Hogyan zárjak le egy kapcsolatot?
Van egy férfi aki nekem pár éve nagyon tetszett bár ritkán találkozunk, de interneten szoktunk beszélni, többször mondtam magamnak, hogy nem érdekel le akarom zárni, messze van, idősebb is, meg valahogy évekóta egyszerűen csak van egy alap vonzalom felé. De amikor találkozunk hosszabb idő után, utána mindig sokáig a fejemben van. De valahogy nem tud annyira tetszeni, hogy eltudjam magam képzelni vele. Mostanában már annyira nem is reagál. (egyébként több jelet is adott már hogy tetszem neki szemezés stb. szokásos dolgok, de semmi, inkább csak az én oldalamról erősebb ez a dolog)
ELdöntöttem lezárom, és most tényleg mintha sikerült volna. De valami azt súgja, írjak neki "utoljára" valamit. Nem szerelmi vallomást, csak valamit ami kellőképpen megadja azt az érzést, hogy már nem csak mentálisan zártam le. Úgy érzem 100%-ig el kell őt most engednem, hogy egy jobb kapcsolatot engedhessek be. Ahol rendesen viszonozzák érzelmeimet.
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat!
18/N
Ha ő nem keres téged, akkor felesleges írnod neki, ha igen akkor meg szimplán megmondod, hogy nem akarod tartani a kapcsolatot, tiszta lapot szeretnél, más vizekre akarsz evezni.
Nem kell ezt túlbonyolítani így, hogy semmi nem volt köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!