Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan zárjak le egy 2 és fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjak le egy 2 és fél éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátommal már 2,5 éve együtt vagyunk. Ő 17 éves én 16 vagyok.

Az utóbbi időben már nagyon ellaposodott a kapcsolat, mert alig foglalkozik velem, és én úgy érzem mintha nem szeretne már, csak kötődik hozzám. Én még szeretem, és már sokszor próbáltam ezt a kapcsolatot megmenteni, sikertelenül... Ezért érzem már úgy, hogy a szakítás lenne az egyetlen megoldás, akármennyire is fáj.

Ráadásul képbe jött egy másik fiú is akivel, nagyon jól megvagyunk és már úgy érzem, hogy őt is szeretem, de amíg a barátommal vagyok, nem akarok vele semmit, mert nem akarom megcsalni. Meg most 2.5 év után egyből összejönni valakivel... kell egy kis idő, azért...

De azt nem tudom, hogy hogyan zárjam le ezt a kapcsolatot, és hogy felejtsem el, mert 2.5 év után nem lesz könnyű.

Már napok óta rossz kedvem van emiatt, és állandóan sírhatnékom van emiatt.. :S

2009. okt. 4. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a barátommal 1,5 éve voltunk együtt nem rég szakítottunk. Nálunk az volt a baj hogy mindkettőnknek más volt a fontos a kapcsolatunkban.. Szerintem beszéld meg a mostani barátoddal hogy mit érzel és nem tudod hogy mit tegyél. És hogy a szakításon is már gondolkoztál.

Ha szakítanátok Nem fog egyik pillanatról a másikra menni, hogy elfelejtsd, sőt nap mint nap eszedbe fog jutni(nekem legalábbis így van).. De hogy most egyből beleugorj egy másik kapcsolatba az szerintem még korai, várj addig amig feldolgoztad hogy most lezárult életed egyik korszaka, hiszen 2,5 év alatt rengeteg dolgon mentetek át, nem lehet csak azt mondanii hogy vége és úgy is tenni h vége mintha már nem lenne az életem része. Mégha nem is lesztek már együtt, azért a sok emlék, a hiányérzet egy jó darabig veled marad..

Szóval ha szíktásra kerül a sor, mindenképp adj magadnak időt, és csak utána kezdj bele valami újba.

2009. okt. 4. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű, hogy üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot a barátoddal. Mondd el neki, hogy te így érzel, és próbáljátok meg külön. Biztos nehéz lesz az elején elefeljteni őt, de azért vannak a barátok és a család, hogy segítsenek ebben, biztosan melletted állnak majd. Meg hát ott van a másik fiú is... hagyj egy kis időt magadnak, és hamarosan készen állsz majd egy új kapcsolatra. Én szurkolok neked! :)
2009. okt. 4. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy észrevettem,nagyon fiatalon jöttetek össze ami nagyon ritka estben végződik hosszantartó kapcsolattal.Én a 4éves kapcsolatomnak vetettem véget idén januárban úgy,hogy mi másfél évig együtt is éltünk.Nekem sem volt jó,de szerelem nem volt már,és az exem kacsintgatott másfelé...Határozottan megmondtam neki hogy elég,nem akarom tovább.Aztán hó végén össze jöttem a mostani párommal.Fölösleges várogatni,csak még rosszabb az embernek ha időt ad magának.Amúgy meg mire?De ha te úgy érzed hogy neked jobb,hát szakíts vele és légy egyedül ameddig akarsz.Azt gondolod nekem vagy másoknak könnyű dolog egy ilyet meglépni?Nem!De te is írtad hogy tetszik neked más fiú.Akkor mire vársz?Tapsra?Azt gondolod hogy visszajön a régi szerelem?Őszintén!Akarod te folytatni ezt a kapcsolatot vegy nem?Ha nem,akkor nem tudom min agyalsz.Csak az idődet vesztegeted!
2009. okt. 4. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot mondanék neked saját tapasztalatra alapozva. A legrövidebb út mindig az egyenes.
2009. okt. 6. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Bucsuszex.
2009. okt. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!