65 felett, illetve ha nyugdíjba vonul, és öregnek érzi magát.
2014. júl. 6. 16:37
2/10 anonim válasza:
Visszakerdezek.
Tudnad, hogy hany eves vagy ha nem tudnad, hogy hany eves vagy? Ja, hogy van egy konyv amibe be van irva, hogy mikor szulettunk?
Na latod, ez mind nem a kortol, ha nem az ember fizikai es mentalis egeszsegetol fugg.
2014. júl. 6. 16:39
3/10 anonim válasza:
Egyénfüggő. Manapság már 20-on éves ismerőseim is úgy beszélnek mint a vének, ízületi fájdalmak, szívpanaszok. Kedvenc mikor volt szobatársam megjegyezte, hogy "Ma lehet teszek egy egészségügyi sétát"...25 évesen.
Meg úgy alapból, van aki már 40 felett totál kész van testileg, míg mások 60-70 évesen is olyan formában vannak, hogy csak nézek.
2014. júl. 6. 16:42
4/10 anonim válasza:
Volt egy ugyanilyen kérdés anno, és ott volt egy 50 valahány éves férfi, aki leírta, hogy ő még sportol, túrázik, hobbijai vannak, csomó klassz dolgot felsorolt, nagyon életvidámnak tűnt. Tehát szerintem ez teljesen egyénfüggő, van aki már 40 évesen öregnek számít, van aki még 55 évesen meg nem.
2014. júl. 6. 16:44
5/10 anonim válasza:
60.
2014. júl. 6. 16:47
6/10 anonim válasza:
Az én nagyim 75 éves és tök jól van.
2014. júl. 6. 16:48
7/10 anonim válasza:
Anyám 57 éves, kb. 45-nek néz ki, minden szombaton bulizik velünk (25-35 közötti társaság) egyáltalán nem lóg ki a sorból, fiatalosan öltözködik, abszolút nem érzem őt öregnek, most megy nyugdíjba, de ezen mindenki ki van akadva, mert tök csinos, nem ráncos az arca sem.
2014. júl. 6. 16:57
8/10 anonim válasza:
21/L
a gyerekeknek én is õreg vagyok
szerintem 60 fölött öreg vki. de ismerek olyan 40 évest aki öregnek látszik, annak is érzi magát. és ismerek olyan 57 évest aki fiatalos.
volt tesitanárom 71 éves és a mai napig kb 35km-es biciklitúrát csinál.
2014. júl. 6. 16:57
9/10 anonim válasza:
Attól függ, férfi vagy nő. A nők 20-tól már csak lefelé mennek, a férfiak meg 20-tól kezdenek felfelé menni. :d
2014. júl. 6. 17:39
10/10 anonim válasza:
Miben öreg? Kinézet? Vagy amúgy? Szerintem mindenkinél más. Van egy osztálytársam aki kb. olyan erővel és szorgalommal rendelkezik, mint egy rosszabb 80 éves... Most akkor ő öreg? Vagy aki 60-70 évesen olyan fitt, mint sok huszonéves? Akkor ő öreg vagy sem?...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!