Hny éves kortól számít öregnek egy hi-fi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 14:15
1/7 anonim válasza:
Enyém még csak 3 év körül van. Szerintem attól függ. Egy 10 éves hi-fi azért már öregnek számít.
2/7 anonim válasza:
attól függ milyen hi-fi mert ha gagyi akkor megveszed újonnan és 1 év múlva kidobhatod ha jó minőségű akkor még akár 10 évig is bírhatja!!!! mond meg milyen és megnézzük :D
3/7 gergoap válasza:
A 80-as években gyártottak, na azok már öregek. Az én cuccaimat 96-98-ban gyártották, de olyanok, mintha újak lennének, tökéletesen működnek, tehát nem számít öregnek.
4/7 A kérdező kommentje:
az enyém Sony 3 éves cmtnez50
2012. febr. 2. 20:04
5/7 anonim válasza:
Az minden csak nem öreg.
Vannak 20-30-40 éves csöves hifik, azok vintage-k.
De miért kérdezed?
6/7 A kérdező kommentje:
csak azt hittem hogy 2-3 évesek már elavultak.
2012. febr. 4. 08:40
7/7 anonim válasza:
Elavultak??
A Hifi már egy igen kiforrott dolog, tulajdonképpen már nem nagyon lehet semmit érdemben fejleszteni a tranzisztorok megjelenése óta, így aztán elavulni se nagyon tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!