Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a baj a 13-14 éves korosztá...

Mi a baj a 13-14 éves korosztállyal?

Figyelt kérdés
Nem egyszer történt meg az, hogy beszélgettem valakivel, teljesen értelmesen, normális dolgokról majd amikor rákérdezett a koromra, és elmondtam (13 éves vagyok) akkor gyorsan elköszönt, hogy ő nem akar egy r*banccal/kisp***ával/pisissel beszélgetni. Ennyire borzasztóak lennénk mi 13 évesek?
2014. júl. 6. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb sajna az. Énse keresném egy 13 éves társaságát :/ DE vannak kivételek, és akivel addíg elvoltam, csak ez miatt nem köszönnék el :)
2014. júl. 6. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Elég neveletlen a korosztályod, persze ez általánosítás, de azok sem véletlenül olyanok, amilyenek. A másik pedig az, hogy elég éretlenek vagytok általában és nehéz veletek beszélgetni nem csak emiatt, hanem a generációs különbségek miatt is, ami valóban meg tudja nehezíteni a társalgást.
2014. júl. 6. 15:39
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha valakivel tök jól beszélgetek és megtudom a korát akkor azért nem fejezem be a társalgást, nem? Mármint attól még ugyanaz az ember marad csak lehet, hogy fiatalabb mint képzeltem.
2014. júl. 6. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi
2014. júl. 6. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te normális vagy egy borzasztó korosztályban, még lehetnek bunkók idősebbek is. Sajnos ezt nap mint nap meg kell élni. Nem feltétlenül lehet kor alapján megítélni valakit, de azért az bizonyos támpontot az életkor, ha képet kell formálni valakiről.
 6/8 anonim ***** válasza:
A többség sajna tényleg id*óta... De senkinek ne legyen előítélete, vannak kivételek!
 7/8 anonim ***** válasza:
17%

Kivétel!

Jelen! :) 13/L

2014. júl. 6. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki kor miatt nem barátkozik mással, nem pedig a személyisége miatt, az is éretlen. Kissé buta is, mert addig jóba voltatok ameddig nem tudta a korod. Meg előítéletes.

Az, hogy vannak kiakasztó személyek ebben a korosztályban, az nem azt jelenti, hogy mindenki az... Én ezt utálom. Nem vagyunk borzasztóak, csak aki normâlis, arra kevésbé figyelnek fel egy kiakasztó kortársa mellett. Emiatt is utálom az általánosítást. Meg az, hogy most mindenki kivételnek tekintve magát büszke... Én szívesebben nézem ezt úgy, hogy a többség rendes. Csak van egy-két ember akik viszont nem annyira jók, és aztán őket észrevéve gyorsan, és tévesen vonják le a következtetést.

De az előítélet a legrosszabb. Illetve a nevetlenség nem csak a mi hibánk... Hanem aki nevelt minket? Persze, lesz egy értékrend ami azt mondja, hogy nem kéne... De ez a neveléstől, környezettől is függ.

S aki csak páváknak, pisiseknek, meg hasonló rossznak tudja elképzelni a korosztályt, és amiatt nem barátkozik veled, azt ne sajnáld. Örülj inkább, hogy nincs egy ilyen ismerősöd. :/

14/L

2014. júl. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!