Van még itt most olyan, aki úgy érzi teljesen szét van esve? 20/F
Szerelmes vagyok egy lányba, akinek barátja van, kicsit, de nem vészesen másnapos, és alapvetően fáradt vagyok. Fullasztó meleg van itt a nyaralóban, tele van minden pókhálókkal, másnapra tele lesz szőve az egész épület, hiába takarítok.
Tegnap találkoztunk egy lánnyal aki kb. 300 m-es körzetemben nyaral, valamilyen Petra, nem tudtam megjegyezni. Most ő is megtetszett, olyan kis aranyos, de őrült. Pont jó.
Ragadok az izzadtságtól, ha megmozdulok folyik rólam a víz. Kellene takarítanom is, de ezzel a vacak seprűvel nem lehet normálisan dolgozni, meg tele lesz pókhálóval. Kissé csikar a hasam és egyfolytában éhes vagyok, étvágyam meg alig van. A mobilnet nagyon lassú, szenvedés, hol elmegy, hol visszajön. A vonat itt dudál, ez is idegesít, reggel a kutyák ugattak, meg a nap tűzött be az ablakon, majdnem megvakultam.
Tervezem, hogy lemegyek valami magánstégre napozni, ahol épp nincs senki, de megmozdulni sincs kedvem. A barátommal megbeszéltük hogy megyünk Soundra is az első két napra, egy dolog, hogy nincs hozzá semmi kedvem, másik meg hogy kifizetnék, de más 30 ezer forintját is sajnálom ilyenre.
Ja meg néha rámjön az allergia is és folyik az orrom.
Mondhatom, üdítő olvasni, amiről írsz. Én mindig túl mélyre hatolok a problémáim keresésében :D Na de azt most hagyjuk, íme a könnyedebbek:
Nálunk az utca végében megy a vonat, de már megszoktam. Tele vagyunk kutyákkal, akik éjszaka beszélgetnek a másik utcában levő kutyákkal, ezen kívül buli volt a szomszédban, meg még mindig zenélnek, éjjel meg kurjongattak, ráadásul egy szúnyog állandóan belezümmögött a fülembe, ami miatt össze-vissza vertem magam. Le kellett szednem a spotlámpám, mert az emeleten lakom és alacsony a mennyezet, és amikor kinyújtóztam, lelöktem a karommal. Sárgabarack magokat ültettem, de minden locsolásnál kiugrálnak a földből, mint ahogy a pók szokott a billentyűzetemből. Én is hiába takarítok. Múlt héten rávettem magam, azóta egyre több állattal találkozom. Be van dugulva az orrom, pedig nem vagyok beteg, és már azt se mondhatom, hogy a por miatt nem kapok levegőt.
Köszi, hogy írtál. :D
Mostam fogat, kivertem, aludtam másfél órát, most valamelyest jobb, de éhes vagyok, fáj a fejem kicsit, hasmenésem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!