Agresszivitás (apró) előjelei?
Gondolok itt az állatbántásra, lekezelően a pincérrel stb.
Felnőtt kori agresszivitás jeleire volnék kíváncsi.
Sok- sok ilyet várok!
Köszönöm!
Mások sértegetése, azt hiszi az ilyen személy, hogy neki van igaza, és az igazát agressziv módon akarja belédtuszkolni. Pl. Ordibálással.
Gyakori káromkodás...
Mások lenzése, kinevetése (pl.aki normális személy), mivel a flusztrációból ered. És a problémás életü, családi háttérrel rendelkezők is válhatnak agresszivvé.
Az öngyilkosok is agresszivek, ezt a hajlamot önmagukon vezetik le, nem pedig máson. Az öngyilkosság önmgadban (-on) levezetett agresszió, harag, méreg, szomorúság.
4. vagyok. Tök normális,okos,intelligens,barátságos férjem van.Van egy babánk,akit imád.Dolgos ember és velem is kedves,mindig próbál a kedvembe járni,szeretem és
Ő is engem,de ezzel ellentétben én sehogy sem vagyok neki jó.Fura dolog ez.Ezért is léptem be ide,mert észrevettem rajta ezeket.Amúgy sosem bántott,csak szavakkal.Most jött meg a maszek melójából és szerintem éppen kaját csinál nekünk,mert úgy hallom.Hát ezért vagyunk együtt,mert ezek ellenére sokan mondják,hogy megfogtam a Isten lábát és én is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!