Agresszivitás (apró) előjelei?
Gondolok itt az állatbántásra, lekezelően a pincérrel stb.
Felnőtt kori agresszivitás jeleire volnék kíváncsi.
Sok- sok ilyet várok!
Köszönöm!
Szerintem kitűnik a beszédéből.
Ha nagyon gyűlölködő valakik felé (pl. "ku.va gyalogosok, dögölnének meg, minek jönnek erre??" vagy "Rohadt hájpacnik, vágóhídra minddel")
Lenézi azokat akik "kiszolgálják" (ez jó példa volt) pl a pincérek, de még a boltos sem ember.
De a legfőbb, ha apró fájdalmakat okoz a másiknak. Pl. csipked (nem viccre gondolok), szurkál, meg-meg lök.
Agresszivitásnak nincs előjele.
Aki agresszív az az is volt amúgy is ,meg sok balhéja volt,mindenkinek nekiment,elmegy leissza magát aztán verekszik(intő jel) .
De van aki elmegy gyúrni és a cuccoktól amit beszed az változtatja meg.
Lekezelően mindenki beszélhet a pincérrel ez nem kíván agressziót csak tahóságot aki meg tahó az nem biztos hogy agresszív.
Szóval az agresszívok sokkal bátrabbak.
Állatbántáson mit értesz? Rugdossa a kutyát vagy meg is öli vagy fel gyújtja,vagy feldarabolja? Az már viszont túlmenő lenne holmi agresszión szerintem ,mert itt már lelketlenségről lenne szó meg az empátia hiányáról.
# 4/4 Lehet hogy a 3-mas a férjed szeretője :)
De ezek még mindig nem agresszió hanem csak simán paraszt... :)
52%-os: nem csak fizikai agresszió létezik.
Amiket a hármas leírt, azok bizony az agresszió tünetei.
# 6/6 Gondolom szereti,vagy van gyereke vagy meg fogják oldani.
Nem értem miért mindig az az első hogy miért nem válsz el? Ilyen hozzá állással nem csodálkozom hogy tele van az oldal elvált anyukákkal .
Mások szidása , nekem mindig igazam van , kiabálás , hisztizés , másokon való uralkodás , beleköt mindenbe stb.
És jó érzés hogy tele a világ ilyen szemét emberekkel , pont emiatt van kevés barátom is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!