Ezt így hogyan tolerálnátok? Vagy én túlzom el?
Egy általános iskolás osztálytársam jövő héten házasodik. Már jó ideje tudom, én is meg vagyok hívva, de mondtam, hogy nem tudok menni, mert elég bizonytalan minden. Aztán a napokban az illető egyre erősködött, hogy de menjek. Közltem vele, hogy ez nem olyan egyszerű, mert több mint 2 havi albérlettel el vagyunk maradva, így MINDEN lehetőséget meg kell ragadnom, hogy dolgozhassak, mindegy, hogy mennyiért és mennyit, többek között hétvégén is, hogy ki ne rakjanak az utcára.
Erre:
"De akkor az esküvő napján is dolgozol? Biztos nem tudsz jönni?"
Te túlzod el. Oké, egy részről vennie kellett volna a lapot, hogy nincs pénzed az esküvői ajándékra sem, mert gondolom ezt így címezted neki.
De másrészről ő sem rossz szándékból akarja, hogy ott legyél az esküvőjén.
Mondtam neki, hogy extra gáz helyzetben vagyok, mert csak a tulajok jóindulatán múlik, hogy nem dobtak ki, és tényleg minden munkát el kell vállalnom, hogy tudjak törleszteni, és semmi pénzem, hogy leutazzak az ország másik végébe, kivegyek egy szállást magamnak és ott legyek az esküvőn.
De semmi együttérzés, csak annyi volt a válasz, hogy esküvő az ember életében csak egyszer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!