18 éves fiú vagyok, és bulikban ahova szoktam járni, mindenki sokat iszik, de én viszont nem. Azért mert sportolok és azt fontos számomra. Akkor én már nem is vagyok ember?
Figyelj. Ez egy olyan oldal, ahol normálisan kell feltenni a kérdést, különben félreérthető. Miért nem ezt kérdezed?
A válasz: Igen, különc vagy, de szerintem ezt te is érzed, különben nem tetted volna fel a kérdést. Különc vagy, magyarul nem vagy benne a nagy többségben, de ez NEM baj.
Ennyi. Értelmesen kell feltenni a kérdést.
Segítek mondani!
https://www.youtube.com/watch?v=9yk2pr-lUYo&src_vid=5K_Lqrt4..
https://www.youtube.com/watch?v=5K_Lqrt44mw&feature=em-share..
És ezt egy olyan valaki ajánlja a figyelmében minden beszólogatónak, akinek Espera van a fenekibe!! :))
En is sportoltam evekig es komolyan is vettem. Aki emiatt lenez, m nem iszol a bulikban, az egy idiota...meg a sok komolytalan es bunko valaszado is az, akik nem ertik meg, h ez lehet kerdes.
Legyen egy kicsit tobb onbizalmad es legy buszke arra, h sportolsz es allj ki magadert! ;)
Véget ért az általános iskola, most fent lehet maradni akár este 7-ig is, ezért aztán beszabadultak ide is a 30 alatti IQ-val rendelkező kis troll nyomoroncok. Mert a szerelem/szex témakör alatt már kiélték a beteges vágyaikat, szóval most lehet a kérdezőket sértegetni. Ha ebből áll nektek az élet, akkor csak gratulálni tudok.
Tisztelet a kivételnek!
De amúgy nyugodtan lehet lepontozni, mert mást úgysem tudtok és kb ennyit és értek - hogy klasszikust idézzek :)
Kérdező! Ha nem akarsz inni akkor ne igyál ez ilyen egyszerű. Aki nem érti meg, hogy a sport fontos dolog számodra, és emiatt hanyagolod az alkoholizálást, az nem is igazi barát.
A 17-szuper volt...
Én melletted vagyok,és több fiatalnak kéne így gondolkozni...
De azért figyelted mikor a a videót kitettem milyen csend lett? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!