Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz lenne?

Nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
Ha rövidnadrágba és és egy sima vékony pántos toppba mennék strandon vízbe? (súlyproblémák miatt) jelenleg is fogyózom csak szégyenlem még a testem :/

2014. júl. 4. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, mert így egyből felfigyelne mindenki, hogy ki az a zavarodott, aki ruhában fürdik, de ha csak túlsúlyos vagy, arra senki nem reagál, mert nyilván nem te lennél az egyetlen.
2014. júl. 4. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg helyen látok ilyen hawaii mintás shortokat ( női ), szerintem az jól nézne ki egy sima fehér pólóval, hogy azért ne sülj meg. Gondolom fürdőruhát veszel alá, tehát ha átlátszik, sem annyira vészes.

Ne érdekeljen ki mit mond, érezd jól magad.

2014. júl. 4. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem nyugodtan kimehetsz fürdőruhában. A kutya se foglalkozik ezzel, mert azért az emberek többsége nem azért megy bárhova, hogy túlsúlyos embereket nézzen meg! Aki pedig ezt szóvá teszi neked, vagy a közeledben nevet ki, arról tudd, hogy szánalmas, és nincs jobb dolga annál, hogy másokon nevessen. S hogy neki is kicsi az önbizalma, és így próbálja elfedni.

Amúgy tényleg ne ruhába menj, szerintem. Mert nekünk volt olyan, hogy egy nő megkért minket, hogy vigyázzunk a cuccára, mert bemenne a vízbe a gyerekéért. Rendben. Gondoltuk leveszi majd a ruháját, vagy ilyesmi. NEM. Erre bemászik teljes harci díszben. Ha baj lett volna még nem is jegyeztük volna meg ennyire, de ott volt az Apuka a gyerekkel, és az egészet csak túlaggódta... :/

2014. júl. 4. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyanakkora maradsz ruhában is, csak így sokkal hamarabb kiszúr mindenki messziről is. Fürdőruhában meg a kutya nem venne észre, tele van a strand nem épp tökéletes testű emberekkel, nyugi.
2014. júl. 4. 10:05
 5/10 anonim válasza:
Vedd fel és készíts képet úgy magadról ha látjuk akkor tudnánk valódi véleményt formálni az öltözékről.
2014. júl. 4. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Vízben elég gáz. Csak úgy a parton okés.

Szerintem válassz egy egybe részes fürdőruhát, vagy már vannak olyan bikinik, amiknek topszerű a felsője és nadrágforma az alsója.

Egyébként strandon szerintem mindegy hány kiló vagy, mindenkinek "joga" van bikiniben, fürdőruhában lenni.

2014. júl. 4. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt fog kipusztulni a fold
2014. júl. 4. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer úgy pakoltam be a fürdőruhát a strandra, hogy nem néztem meg, hogy az előző évhez képest milyen állapotban van, és a strandon vettem észre, hogy alul elért és meglazult a gumija, ezért a strandszoknyát, amit akkor hordtam, mikor nem voltam vízben, akkor is magamon hagytam, amikor a vízbe mentem. Mondjuk csak térdig érő volt, és ugyanolyan színű, mint a fürdőruhám, így annyira nem volt feltűnő. A vízben kicsit szétterült körülöttem, de aztán csináltam rá egy csomót oldalt. Nem emlékszem, hogy nagyon foglalkoztak volna velem az emberek.

Egyébként szerintem ki lehetne találni – főleg már nagyon idős nőknek, de olyanoknak is, akiket zavar az alakjuk – olyan fürdőruhát, ami többet takar, hisz az embernek joga van eltakarni magán azt, amit nem akar közszemlére tenni. Külföldön tengerpartokon már láttam idős vagy kövér nőket térdig érő nadrággal (sőt rövid ujjú blúzzal) kombinált fürdő ’ruhákban’. Ha a férfiaknak lehet bermudát hordani, akkor a nőknek se legyen kötelező megmutatni azt, amit nem akarnak.

Ne foglalkozz másokkal, úgy öltözz fel, ahogy jól érzed magad.

2014. júl. 4. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Én láttam már ilyet strandon, de rá is szóltak a lányra, hogy nem mehet pólóban+ rövidnadrágban a vízbe :(

Vannak fürdőrucik molettek részére, láttam olyat, hogy 2 részes, a felső olyan, min 1 top, az alsó pedig egy rövidnadrágszerű (csak mégsem) de látszik rajta, hogy fürdőruci. Sokan hordanak ilyet strandon

2014. júl. 4. 12:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül nem mentem elidén inkább kihagyom a jövő nyárra meg leadom a feleslegemet és majd megyek akkor :)
2014. júl. 8. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!