Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel kell foglalkozni?

Mivel kell foglalkozni?

Figyelt kérdés

Ahhoz hogy megvegyek egy jobb autót, egy saját lakást minimum kell 100 millio Ft.

Én keresek havi 350 ezret Budapesten és ebből marad 15 ezer Ft.

32 eves ferfi vagyok. 22 éves korom óta dolgozom. Az elmúlt 10 évben vagy volt munka vagy nem.

Kereskedelemben dolgozok, nem vagyok agykutato, mérnök, orvos stb.

Egyszerűen csak szeretnék egy lakást és autot ami nem kéne hogy luxusnak számítson. Hitelt nem adnak. Barátnőm nincs.

ma 14:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán van így értelme elni? Nem látom a jovokepet így hogy 10 évr becsületesen dolgozok. Es egy árva forint megtakaritasom sincs. De jobb fizető munkára sem vették fel soha.
ma 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért mentem külföldre anno, hogy kétezer eurót félre tudjak tenni havonta. Tudom, hogy itthon is lehet, vannak olyan munkák, de nekem nem volt. Mindenre lehet megoldást keresni.
ma 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Es külföldön mit csinaljak
ma 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozzál. Azt nem én fogom eldönteni, hogy mit.
ma 15:29
 5/6 hollófernyiges ***** válasza:
Az agykutató nálad is kevesebbet keres, bár gondolom ez nem vigasztal :/
ma 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Azzal, ami nem havi fix 350e-et fizet.
ma 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!