Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek vagy...

Mi lenne a véleményetek vagy hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akit párszor láttam, nem nagyon jár sehova így igazából nem sok lehetőségem van közeledni felé, sajnos eddigi lehetőségeket kihagytam. Nem ismerem, köszönő viszonyban sem vagyunk, viszont baromira tetszik, kisugárzása alapján nem csak kívülről. A lényeg, hogy fb.-n megtaláltam, de elég bátortalan vagyok, meg valahogy olyan cikinek tartom ezt a fb.-os ismerkedést. Lányok véleményére lennék kíváncsi, mit gondolnátok, ha egy ismeretlen így próbálkozna nálatok? 20 év körüli egyébként, válaszhoz kort is írjatok légyszi, köszi szépen előre is!

2014. jún. 29. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Vedd fel facen.

Kezdj el beszélgetni vele, hogy milyen volt a napja például.

Aztán majd egy idő után hívd el valahova.

2014. jún. 29. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:
"Szia milyen napod volt? ja hogy nem is ismerjük egymást, bocsi, csak úgy megtetszetttél :D" vagy hogy gondoltad? :D egyébként nme ezzel van a gond, hogy hogyan kezdjek nála, hanem hogy furán venné e ki magát.
2014. jún. 29. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ki tudja? :D Ha hozzám oda jönne egy kb. velem egykorú, vagy csak egy-két évvel idősebb, és nem találom gyanúsnak olyannyira, akkor lehet örülnék neki. Ha szimpatikus lenne. Valahogyan meg kell ismerni egymást!

Az én ismerkedő technikám olyan, hogy odamegyek valaki szimpatikushoz, és köszönök, bemutatkozom, s elkezdem kérdezgetni. :D

Fiúknál-lányoknál egyaránt így teszek. :D

Ha fura lesz, akkor lesz mire emlékeznetek. ;)

14/L

2014. jún. 29. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Ettől félek, hogy fura lesz :D és mondom csak fb.-on tudom elérni, szóval nem tudok oda menni hozzá. Személyesen csak más érzi az ember, hogy szimpatizálunk-e.
2014. jún. 29. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Na szóval, ráírsz, megkérdezed, hogy miujság vele, meg írhatod neki, hogy : bocsi amiért így ismeretlenül rád írok, de szeretnélek megismerni, meg párszor láttalak "itt meg ott" meg szimpatikus vagy és stb stb. :D

Ha nem vagy az esete akkor úgy is leráz, egy próbát megér :)

Beszélgess vele filmekről vagy hobbi.

Aztán majd alakul :)

2014. jún. 29. 21:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem értitek mire vagyok kíváncsi :D azt én is eltudom képzelni nagyjából, hogy indítsam a beszélgetést, engem az érdekelne, ha valaki volt már ilyen szituban (főleg lány), akikhez így próbáltak közeledni mi vot a véleményük "nem találom gyanúsnak olyannyira, akkor lehet örülnék", hasonló válaszok érdekelnének, ahogy 3.as is írta :) és kort írjatok légyszi, mert szerintem attól függ, ki-hogy viszonyulna ehhez.
2014. jún. 29. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha helyesnek tartanám a srácot akkor szívesen beszélgetnék/ismerkednék vele. Na meg persze ha kedves, jófej, megnevettett, nem minden 3.szava a b@zmeg és hasonlók, és ha nem az jön le már az első beszélgetésnél, hogy csak megakar fektetni akkor szívesen beszélgetek vele.

Ja és 20/l :D

2014. jún. 29. 21:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Na erre gondoltam, köszi :)
2014. jún. 29. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ha helyesnek tartanám a srácot akkor szívesen beszélgetnék/ismerkednék vele."

Ugye nálad se külső számít???

Deere de! Az számít, mert ha helyesnek találnád.....

"Na meg persze ha kedves, jófej, megnevettett,"

Megnevettet? Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Akkor mindenki a cirkuszi bohóccal járna. Az meg nevettet.

Amúgy hány évesek vagytok? Mert a kérdező azt is kérdezte de senki nem írta.

Tudom 6 éves kérdés

2021. máj. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!