Mi lehetett ennek az oka?
Figyelt kérdés
Valakivel egy ideig ellevelezgettem itt, majd felvettem facebookra, visszaigazolt. Ráírtam ott, amit megnézett, de nem válaszolt már rá csak simán letiltott.
Hozzáteszem a facebook adatlapom és idővonalam nem túl tartalmas, elég magányos fajta ember vagyok, unalmas az életem, nem történik velem semmi érdekes. Képeken se nagyon vagyok bejelölve csak néhányon.
Ez lehetett a baja, vagy hogy ronda vagyok? (Bár azonos nemű velem ő is szóval ez nem nagyon hiszem)
2014. jún. 29. 11:00
1/2 anonim válasza:
Biztos rém unalmas lehetsz, csak az ábrázatodra is kíváncsi volt.
2/2 anonim válasza:
Sok hülyének az a rögeszméje, hogy ha nem posztolsz napi 10 "bölcsességet" és szelfit, akkor az már nem is igazi profil. Ne törődj vele, sokat nem vesztettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!