Mi lehetett a címe ennek a mesének?
Figyelt kérdés
Régi meséről van szó, 90-es évek eleje vagy talán 80-as évek vége.....ilyen több részes mese, az is lehet, hogy sorozat volt, csak nekem volt meg pár rész kazettán, nem tudom.......dinoszauruszos. Sajnos nem emlékszek már konkrét jelenetekre, meg a szereplőkre sem. De volt benne egy kölyök dinoszaurusz, meg talán egy kis krokodil is. Valamelyik főszereplőt úgy hívták benne, hogy Félőske és az egyik, de azt hiszem a krokodil pösze volt. Tök aranyosan beszélt. És mindig bajba keveredtek, amiből ki kellett mászniuk vagy valami problémát meg kellett oldaniuk. Nem az Őslények országa, az teljesen más.....2014. márc. 15. 17:10
1/2 anonim válasza:
talán a "Dini a kis dinoszaurusz"?
2/2 A kérdező kommentje:
Wow....ügyes vagy!! Én mennyit gondolkodtam már rajta és nem akart beugrani az istenért se. Most már így persze beugrott egyből, hogy tényleg!! Rákerestem youtubon, úgyhogy ez az. Köszi!!
2014. márc. 15. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!