Mihez kezdjek? Kihez bújjak hozzá?
Nagyon csúnyán kibuktam, most is sírok,tudom,h hülyén jön ki, h pont ide írok, de nincs jobb ötletem.
Összejött sok minden, a családom messze van, reggel 5:30-ra melóba megyek, de a sírás,a könnyek nem hagynak aludni.
Páromat mikor megkértem d.u,h jöjj9n fel, nem azzal kezdte, hogy megölelt,h nyugodjak meg, csak annyit mondott,h mint egy zombi, meg megpuszilt. Utána mondta,h ez csak probléma, meg kell oldani, nyugodjak meg.. Amikor nagyon sírtam annyi,h a kezem fogta meg, de nem ölelt meg, csak mielőtt hazament. Utána sms-ben is írtam neki,h én nem vártam a szöveget, mert nem tudok gondolkodni, csak, azt vártam, hogy öleljen meg. Válasznak annyit kaptam, hogy döntsem el, hogy akarok-e magamon segíteni. Ez a mai szövegelésének a lényege volt, de nekem nem erre volt szükségem. Most egyedül vagyok az albérletbe, szeretnék valakihez oda bújni, s kisírni magam, de nem tudok senkihez, még a macskám sincs itt. Más mit csinál ilyen helyzetben?
Tudom ilyenkor nehéz, de próbálj meg egy nagy levegőt venni, és belegondolni, hogy ezzel csak magaddal ártasz. Ha aggódsz, csak rontasz a helyzeten. Aggódással meg nem lehet problémát megoldani. Szóval jobb úgyse lesz.
Ha meg ölelést szeretnél annyira, akkor igazán mondhattad volna, hogy öleljen meg. Néma gyereknek ugye....
Valószínüleg a párod nem valami jó vígasztalásban, de nem biztos, hogy azt jelenti, nem érdekli őt a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!