Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen milyen életetek...

30 évesen milyen életetek van? Párkapcsolat, munka, esetleg tanulás még, kocsi, lakás, egyebek? 30f

Figyelt kérdés

2014. jún. 27. 22:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat, mar nincs 2 eve (nem ment a sok munka mellett, szakitottam.)

munka, mindenes (25 oraban), autoelektronika egyeb (8 oraban van h allandoan van melo, v h semmi)

tanulás, elektronika, szamitogep

kocsi, van 20+

lakás, van, de anyagi okokbol kiadva.

egyebek? fizu ~80k tisztan :/ aztan van h 350~400 oram is volt..

kocsi mar regota rossz, nyaralas ~5 eve.

csalad, csaj: eleg feszult vagyok mikor 2 napja nem alszok, nem kell a hiszti, ezert dobtam az utolsot is.

2014. aug. 21. 21:37
 22/23 anonim válasza:

30/n

7 éves párkapcsolat, gyerek nincs, egyelőre nincs a tervek között. De van egy kutyánk, 6 éve már.

Munka van, multinál, 250 nettó....nem olyan rossz.

Albérletben lakunk, lakást/házat csak hitelre tudnánk venni, de még nem tudjuk merrefele telepednénk le. főváros/vidék/külföld

Kocsit most adtuk le bontóba, majd vmi fiatalabb kis nyomi kocsit veszünk nemsokára.

Nyelvet tanulok, de még valami használhat szakmán is gondolkozok, hátha vmi jó eszembe jut.

Egyéb: Imádok utazni és most egy nagyobb útra gyűjtök. Legszívesebben világkörüli útra mennék....

Nagy vonalakban elégedett vagyok, de ha tudnám, hogy hogyan lehetek a magam ura, saját vállalkozással, ha tudnám, mibe kellene belefognom, mit élveznék, akkor jobb lenne.

2014. aug. 21. 21:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban élek,saját házam,saját autóm van.16 éves korom óta mindig oda költöztem,ahol találtam munkát,mert itt sajnos nem sok lehetőség van.Érettségim és két szakmám van,amit munka mellett tettem le.Utolsó próbálkozásom volt,hogy a fővárosba költöztünk,de beleért a bilibe a kezünk,még annyit sem fizettek,mint itt vidéken.Szóval 3 hónapja hazajöttünk.Terhes lettem,volt nagy öröm két hónapig,aztán elment a kisbabánk.Most szociális segélyt kapok,padlón vagyok lelkileg.Munkát keresek,de a szivem mélyén csak babázni szeretnék,hisz ezt terveztük.
2014. aug. 22. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!