Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mára lett volna találkozóm...

Mára lett volna találkozóm valakivel de, nem megyek el?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első és egyben utolsó találkánk mivel, holnap elutazom külföldre.Tudom ha ma vele lennék nehéz lenne el mennem:(

Ő viszont nagyon vár!hogyan közöljem vele...

:(

2014. jún. 27. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem lett volna szívem ezt tenni... Nem szabad ennyire félni az élettől.

És most hogy érzed magad, és mit szólt az ismerősöd, hogy élte ezt meg?

2014. jún. 29. 18:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Döntenem kellett.

Sajnos rosszul ért mind kettőnket :(

2014. jún. 29. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy milyen válaszokat vártál, és milyen lett volna az, ami más döntést eredményezett volna nálad, hisz eleve nem akartál találkozni vele, de akkor miért tetted fel a kérdést?
2014. jún. 29. 19:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Akartam vele csak rosz volt az időzités.

Én pont akkor költöztem külföldre.

Ha vele találkoztam volna akkor több lehetőségem nem lett volna erre a munkahelyre.Nagyon kár!

2014. jún. 29. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek csak kifogások, te is tudod. Csak mentegetni akarod magad, és mintha tulajdonképpen nem is nagyon sajnálnád ezt az egészet – ez a „Nagyon kár!” nagyon hamisan hangzott.

Meg lehetett volna beszélni más időpontot is, a külföldi dolgot már írtad a kérdésnél. Miért zárta volna ki egymást az, hogy találkozol vele, és az, hogy elvállalod az állást? Nem hiszem, hogy ha találkoztatok volna, akkor itthon maradtál volna, hisz ez csak erőt adott volna a kinti léthez, és lehetett volna várni egy következő találkozásra.

Ez gyávaság volt a részedről, és lehet, hogy jobb is annak a másiknak, hogy nem dédelget magában többet hiú reményeket veled kapcsolatban. Megmérettél, és könnyűnek találtattál.

Már nekem sincs kedvem továbbra foglalkozni a kérdéssel, hisz már nincs is róla mit beszélni.

2014. jún. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!