Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boldog vagy?

Boldog vagy?

Figyelt kérdés
Ha igen - miért; ha nem - miért?

2014. jún. 26. 19:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem igazán, sok oka van. Nem szeretném felsorolni.
2014. jún. 26. 20:38
 22/37 A kérdező kommentje:

Az összes boldogtalan embernek: Gondoljatok csak arra, hogy lehetne rosszabb is

Tudom, hogy borzasztóan nehéz de próbáljatok a kirakós azon részére köncentrálni ami meg van

Ne pedig arra ami hiányzik

2014. jún. 26. 20:39
 23/37 A kérdező kommentje:
Aki szeretne az írhat privátban, én szívesen adok tanácsot és segítek legyen szó bárkiről
2014. jún. 26. 20:40
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sikeres vagyok a munkámban, doktorizom, szép vagyok, egészséges, a szüleim szeretnek, a lakótársam csodás, a családom, barátaim szintén csodásak.

De az exem után sírok fél éve, éjjelente alig alszom hónapok óta, és nem lett sokkal jobb az idővel. Így biztosan kijelentem: boldogtalan vagyok.

26L

2014. jún. 26. 21:16
 25/37 anonim ***** válasza:
Most éppen igen. Sikerült végre megcsinálnom egy tárgyat, amit előző félévben elbuktam, és a legfontosabb a továbbhaladás szempontjából. Most végre úgy érzem, hogy mégis erre az egyetemre való vagyok, hogy én is lehetek okos, mint a többiek. Hogy elérhetem az álmomat.
2014. jún. 27. 00:26
 26/37 anonim ***** válasza:

Boldog, elégedett... valami hasonló.

Nincs nagy gondom se nekem, se a szüleimnek, jól megélünk, aránylag egészséges vagyok, van, akit fel tudok hívni ha el akarok menni valahova, az idő is szép. Jelenleg nem kell aggódnom semmi miatt.

Persze lehetne még szebb és teljesebb az életem, de elégedett vagyok, nem panaszkodom. Nem szokásom a követelődzés, pedig a fentiek egy-két dologban kiszúrtak velem, de dolgozom amiből tudom.

2014. jún. 27. 17:42
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem.

Miért?

mert megszülettem.

2014. jún. 29. 16:23
 28/37 anonim ***** válasza:
elégedett vagyok, tehát boldog.
2014. jún. 29. 16:46
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem érzem teljesnek az életem, mert hiányzik egy párkapcsolat. Van munkám, van hol kanom, van családom, barátaim. Úgy érzem sok dolog könnyebb lenne, több energiám lenne rá, ha lenne egy társam. Olyan, akivel megoljuk a problémáinkat, ami nem lehúz, ha szűnik a lángolás, hanem újra fel lehet fedezni benne valamit, amiben lehet fejlődni és közösen előre tartani.
2014. jún. 29. 17:44
 30/37 anonim ***** válasza:

Igen, mert: tudom, hogy vannak emberek, akiket szeretek, és ők is szeretnek engem. Jelenleg én szabom meg az időbeosztásomat, és máskor is nagyjából én rendelkezem arról, hogy milyen legyen a feladataim időbeli eloszlása. Szeretem, hogy mostanában sokat lehetek azokkal, akiket szeretek. Van erőm ahhoz, hogy azokkal az emberekkel, akik cserben hagytak, azokkal én is úgy bánjak, ahogy ők bántak velem. Van alkalmam sokat nevetni. Nincsenek megélhetési gondjaim. "Viszonylag értelmesnek" gondolom magam.

Nem, mert: nem vagyok szép, úgy érzem, hogy nem lehetek vonzó a másik nem számára. Nincs barátnőm. Nincs önbizalmam. Nehezen nyílok meg igazán mások előtt. Szeretném kimutatni az érzéseimet, érzelmeimet mások felé, de nagyon nehezen megy, és ez bánt. Sokszor csalódok, mert nagyon beleélem magam minden dologba.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de a tények felsorolása után vesézzük ki. A boldogságot okozó dolgok hangsúlyosabbak, azt gondolom. Sőt, ha sikerülne megtalálnom a szerelmet, akkor maradéktalanul boldog lennék. A rosszabb dolgok eltörpülnének. Összességében jól érzem magam. Én minden eseményt az életemben nagyon intenzív érzelemmel élek meg magamban, és sokszor olyan dolgok miatt is rosszul érzem magam, amik miatt egyáltalán nem kéne, és csak bebeszélem magamnak a hülyeséget.

2014. júl. 6. 02:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!