20 éves fiú vagyok és sokszor úgy érzem, hogy depressziós vagyok, szorongok, rossz a kedvem. Néha meg tiszta happy vagyok. Hallottam van ilyen "betegség" mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
néha már azon gondolkozok ,hogy jobb lenne meghalni vagy jobb lett volna meg se születni...
először is az bánt engem, hogy diszkalkuliás vagyok ( matekból felmentett már elég rég óta) és ezért a tanárok és 1-2 ember is lenéz, hülyének tart.
barátaim is alig vannak, csajokról meg ne is beszéljünk egyszerűen nem jön össze 1 hónapos volt a leghosszabb kapcsolatom azóta semmi... most nyáron elszeretnék menni melózni, de félek a melótól, hogy normálisan eltudom-e végezni stb ilyenen parázok... és azt nézem, hogy többi oszt társamnak, haverjaimnak minden jó meló,buli,csajok nekem meg semmi :(
változtassak az életemen??? vagy mit csináljak?
pszichológus?
2014. jún. 26. 19:15
11/12 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy a normális élet velejárója, hogy néha letört, néha boldog valaki. A kulcsszó itt a kóros.
12/12 anonim válasza:
lehet hogy nincs is nagy baj, csak hangulat ingadozásról beszélünk. Menj társaságba, kapcsolódj ki, itt a nyár és érezd jól magad. Utána ha még mindig ezek a hangulatok fennállnak, akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!