Miért írja ki mindenki facebookra a vizsgaeredményeit?
Figyelt kérdés
Mást sem látok, csak hogy ki hányasra vizsgázott, még képeket is feltöltenek a bizonyítványukról. Miért? Ki kíváncsi ezekre?2014. jún. 25. 17:06
21/26 anonim válasza:
Nyilván nem azért írtam le az ázsiai utamat, hogy magasztolj érte, hiszen éppen egy olyan emberrel beszélgetek, aki utál mindenféle pozitív dologról és más eredményeiről hallani (még oda is írtam: "utálj!"). Tehát az elvárt sablonreakció pont az volt, amit kaptam: puffogsz és elhordasz mindenféle pojácának. Köszi, pipa. A célom ezzel épp az volt, hogy húzzam az agyad, vitát provokáljak, kiugorjon a nyúl a bokorból, mert kíváncsi voltam miért vannak ilyen toxikus emberek, akik azt a társadalmilag nyilvánvalóan káros álláspontot képviselik, hogy a sikerek kommunikációja nem jó dolog. Nem kaptam, és úgy érzem nem fogok kapni olyan érvet, ami meggyőzne, hogy nem csak savanyúpisták vagytok, ezért zárhatjuk a beszélgetést! Pusszancs!
22/26 anonim válasza:
Ha az érettségi eredményt teszi ki, akkor azért, mert azt hiszi, ő most valamit letett az asztalra. Aztán elkerül egyetemre, és büszkébb lesz egy dinamika aláírásra (nem vizsgajegyre!!!), vagy egy áramlástanból szerzett kettesre, mint az egész érettségire :D
23/26 anonim válasza:
Akkor mit rakjunk ki?
-ha bulis kép az is baj
-ha mellkitevős az is baj
-ha idézetes az is baj
-ha utazunk vhova és tájképet rakunk az is baj
-.-
24/26 A kérdező kommentje:
23-as: A tájképes, és a bulis nem értem hogy miért baj. Az én nézőpontom szerint hogyha az a bulis kép normális kereteken belüli, szóval nem széthányós, csöcsörészős, stb., akkor az nem irritáló. A vizsgaeredményes pedig kérkedő. Ha valaki kíváncsi rá, megkérdezi az illetőt hogy hogyan végzett.
2014. jún. 25. 22:04
25/26 anonim válasza:
Én most érettségiztem, de nem tettem ki képet, míg az évfolyamomról sokan kirakták, ahogy a bizonyítvánnyal pózolnak. Ez az első nagyobb kihívás, meglett, örülnek és kirakják, ennyi. 2 hét múlva őket se édrdekli különösebben, ki lehet bírni. Amúgy nyilván a rokonokat, ismerősöket érdekli, írnak pár kedves sort, jól esik annak aki kirakta a képet, a többieknek meg nem kell ezzel foglalkoznia, szimplán továbbmész
26/26 anonim válasza:
Régi kérdés, de leírom a tapasztalataimat.
Ezek az emberek a lájkokat vàrják, vagyis egyfajta "külső megerősítést", illetve ismerek olyat aki így akart bántani valakit. Én azt gondolom, hogy aki tudja magáról, hogy ügyes, annak nincs szüksége erre, szóval szerintem valamiféle bizonytalanság húzódhat meg a dicsekvők teljesítménye mögött, amit a te oldaladról nem látsz.
Én nem osztok meg semmi tanulmányi vagy szakmai sikert, úgy gondolom, hogy előnyöm nem származik belőle, csak a rosszakarókat keltem fel vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!