Miért írja ki mindenki facebookra a vizsgaeredményeit?
"semmi pénzért nem lennék sem Tyson, sem Jackson"
ennyi ésszel - hidd el - nem is lehetnél
az egyik egy zenei zseni volt, a másik boxlegenda
Érdekes, én pedig a dicsekvést nem tartom bűnnek, irigy pedig egyáltalán nem szoktam lenni. Őszintén örülök az ismerőseim sikereinek, és annak is, hogy megosztják, mert így legalább látom ki merre halad, hol lehet vele kooperálni, stb stb.
Mindenki döntse el, hogy melyik hozzáállás az, amelyik előre viszi az embert.
Nyilván ha saját hibámból, lustaságomból és rossz döntéseimből én nem érnék el semmit, és azt próbálnám bemagyarázni magamnak, hogy ez rendben van, aztán látnám, hogy másoknak jól megy, akkor zavarna a szitu, de akkor sem az, hogy ők sikeresek, hanem az, hogy én sikertelen. Az, hogy éppen Ti kire vetítitek az utálatot, egyéni szoc. problem.
Hát neked valami mentális bajod van :)
Én nem irigy vagyok ezekre, hisz mire lennék? Hogy megszerzett egy béna BSC diplomát? Az egy fogyatékosnak is menne.
Egyszerűen visszatetsző, hogy ünnepeltetik magukat az emberek. Ez dicsekvés, a dicsekvés pedig (akár rossznak tartod, akár nem) baromi rossz szokás.
És a dicsekvéssel nem fogsz előbbre jutni, ellenben ellenszenvet váltasz ki.
Én is örülök az ismerőseim sikereinek, de érdekes módon nincs szükségük dicsekvésre, hogy boldogok legyenek.
Magyarázhatsz amit akarsz, most itt bebizonyítottad az előbbi néhány kommenteddel, hogy mennyivel szánalmasabb ember vagy, hogy itt vered a melled, mintha bárkit is érdekelne :) puszi
ha már elvileg mérnök vagy, akkor legalább egy csipetnyi logikád legyen, pajtás
senkit nem érdekel, hogy pistike négyest vitt haza matekból, és senki nem irigykedik pistikére
ezzel a - demagóg - butasággal csak te jöttél ide, hogy utána leírhasd, hogy mész ázsiába
senki nem hogy nem irigy, de még csak le se szarja az életed történéseit
az épelméjű ember se nem irigy, se nem dicsekvő, az épelméjű ember kussol arról, amihez ért
ugyanis ha valamihez nagyon konyít, akkor a környezete fogja azt értékelni, és nem neki kell vergődnie gyakorikérdések.hu-n azzal kapcsolatban, hogy ő mekkora arc
a michael jackson leghíresebb lemezéből, egyetlen albumból eladtak 42 millió darabot
ehhez képest azért - valljuk be- elég szerény dolog, hogy te "holnap mész ázsiába"
de azért csak folytasd, én itt befejeztem
Szerintem amúgy befejezhetnéd a saját dicsérgetésed, és hátveregetésed, és tanulhatnál egy kis tiszteletet és alázatot, mert egyszer nagyon csúnyán pofára fogsz esni ezzel a mentalitással.
A kivagyiság SENKINEK sem tetszik.
Kívánok sikeres életet, és hogy a hatalmas tudásod mellé egy kis jólneveltséget és alázatot is tanulj.
Erről a részről lezárom a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!