Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írja ki mindenki faceboo...

Miért írja ki mindenki facebookra a vizsgaeredményeit?

Figyelt kérdés
Mást sem látok, csak hogy ki hányasra vizsgázott, még képeket is feltöltenek a bizonyítványukról. Miért? Ki kíváncsi ezekre?
2014. jún. 25. 17:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
"a siker olyasmi, amit a mike tyson, vagy a michael jackson kaliberű emberek környékén keress, pajti"
2014. jún. 25. 19:21
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
Az celebség. Semmi pénzért nem lennék sem Tyson, sem Jackson, sem semelyik színész/énekes/celeb. Ellenben a saját londoni befektetőkkel induló start-upom, vagy az, hogy már az egyetem vége előtt ENSZ-nek szakértettem, számomra siker. Kívánom, hogy te is találd meg azt, amit te sikerként könyvelsz el, és bátran oszd meg facebookon. Inkább legyünk a siker kultúrája, mint a fancsali lúzereké. Puszillak!
2014. jún. 25. 19:25
 13/26 anonim ***** válasza:
A dicsekvés akkor sem szép, ha tényleg megérdemli valaki a dicséretet. A dicsekvés visszatetsző... szerintem rosszabb az irigységnél, mert az egy érzelmi állapot, amin nem tudsz változtatni (mint pl. ha szeretsz/nem szeretsz valakit) de a dicsekvés az döntés kérdése. Eldöntheted, hogy örülsz, és büszke vagy, vagy mindenki orra alá dörgölöd a sikered, hogy magadat ünnepeltesd. Elég visszatetsző.
2014. jún. 25. 19:25
 14/26 anonim ***** válasza:
37%

"semmi pénzért nem lennék sem Tyson, sem Jackson"

ennyi ésszel - hidd el - nem is lehetnél

az egyik egy zenei zseni volt, a másik boxlegenda

2014. jún. 25. 19:31
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

Érdekes, én pedig a dicsekvést nem tartom bűnnek, irigy pedig egyáltalán nem szoktam lenni. Őszintén örülök az ismerőseim sikereinek, és annak is, hogy megosztják, mert így legalább látom ki merre halad, hol lehet vele kooperálni, stb stb.

Mindenki döntse el, hogy melyik hozzáállás az, amelyik előre viszi az embert.

Nyilván ha saját hibámból, lustaságomból és rossz döntéseimből én nem érnék el semmit, és azt próbálnám bemagyarázni magamnak, hogy ez rendben van, aztán látnám, hogy másoknak jól megy, akkor zavarna a szitu, de akkor sem az, hogy ők sikeresek, hanem az, hogy én sikertelen. Az, hogy éppen Ti kire vetítitek az utálatot, egyéni szoc. problem.

2014. jún. 25. 19:33
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
#14 Ja, mert mindkettőhöz annyi ész kell. Mensa tagként, huszonévesen, egyetemi kitüntetések és sikeres nemzetközi projektekkel a hátam mögött nyilván hülyébb vagyok mint egy boxoló. Belátom, dönthetetlen a logikád és az érvrendszered. Megyek is szétkúrok egy boxzsákot, hátha megokosodok.
2014. jún. 25. 19:36
 17/26 anonim ***** válasza:
18%

Hát neked valami mentális bajod van :)

Én nem irigy vagyok ezekre, hisz mire lennék? Hogy megszerzett egy béna BSC diplomát? Az egy fogyatékosnak is menne.

Egyszerűen visszatetsző, hogy ünnepeltetik magukat az emberek. Ez dicsekvés, a dicsekvés pedig (akár rossznak tartod, akár nem) baromi rossz szokás.

És a dicsekvéssel nem fogsz előbbre jutni, ellenben ellenszenvet váltasz ki.

Én is örülök az ismerőseim sikereinek, de érdekes módon nincs szükségük dicsekvésre, hogy boldogok legyenek.

Magyarázhatsz amit akarsz, most itt bebizonyítottad az előbbi néhány kommenteddel, hogy mennyivel szánalmasabb ember vagy, hogy itt vered a melled, mintha bárkit is érdekelne :) puszi

2014. jún. 25. 19:38
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

ha már elvileg mérnök vagy, akkor legalább egy csipetnyi logikád legyen, pajtás

senkit nem érdekel, hogy pistike négyest vitt haza matekból, és senki nem irigykedik pistikére

ezzel a - demagóg - butasággal csak te jöttél ide, hogy utána leírhasd, hogy mész ázsiába

senki nem hogy nem irigy, de még csak le se szarja az életed történéseit

az épelméjű ember se nem irigy, se nem dicsekvő, az épelméjű ember kussol arról, amihez ért

ugyanis ha valamihez nagyon konyít, akkor a környezete fogja azt értékelni, és nem neki kell vergődnie gyakorikérdések.hu-n azzal kapcsolatban, hogy ő mekkora arc

2014. jún. 25. 19:38
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

a michael jackson leghíresebb lemezéből, egyetlen albumból eladtak 42 millió darabot

ehhez képest azért - valljuk be- elég szerény dolog, hogy te "holnap mész ázsiába"

de azért csak folytasd, én itt befejeztem

2014. jún. 25. 19:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy befejezhetnéd a saját dicsérgetésed, és hátveregetésed, és tanulhatnál egy kis tiszteletet és alázatot, mert egyszer nagyon csúnyán pofára fogsz esni ezzel a mentalitással.

A kivagyiság SENKINEK sem tetszik.

Kívánok sikeres életet, és hogy a hatalmas tudásod mellé egy kis jólneveltséget és alázatot is tanulj.

Erről a részről lezárom a vitát.

2014. jún. 25. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!