Miért írja ki mindenki facebookra a vizsgaeredményeit?
Figyelt kérdés
Mást sem látok, csak hogy ki hányasra vizsgázott, még képeket is feltöltenek a bizonyítványukról. Miért? Ki kíváncsi ezekre?2014. jún. 25. 17:06
1/26 anonim válasza:
Ezzel próbálják fényezni a sz@r életüket
2/26 anonim válasza:
Mert örülnek az eredménynek, és szeretik összehasonlítani másokéval a sajátjukat.
3/26 anonim válasza:
Ha valaminek, akkor ennek még morálisan támogatója is vagyok. Inkább a tanult emberek és a sikerek, eredmények legyenek a követendő "trend" mint a bebaszás-party-YOLO.
4/26 anonim válasza:
Ez engem is megőrít, kit érdekel?
5/26 anonim válasza:
Itt sír a sok marha, hogy jajj, a mai fiatalok, csak a tükörben fényképezett csücsöri képeikkel van tele a net. Amikor meg a tanulmányi eredményekkel, akkor meg az a baj. Basszus, azért megdolgozik az ember és pont egy olyan dolog, amire büszkének is lehet lenni. Tanulj jobban te is, akkor nem fogja bántani a szemed mások sikere.
6/26 anonim válasza:
Amikor meg a tanulmányi eredményekkel, akkor meg az a baj. Basszus, azért megdolgozik az ember és pont egy olyan dolog, amire büszkének is lehet lenni. Tanulj jobban te is, akkor nem fogja bántani a szemed mások sikere.
never go full retard, son
7/26 anonim válasza:
Engem zavar... főleg mert nekem passzívra kellett menjek, meg halasztanom stb. és annak a csajnak, akinek én írtam meg a beadandóit hamarabb lett diplomája mint nekem. :)
8/26 anonim válasza:
Értem, tehát tulajdonképpen titeket más sikere zavar? Irigyek vagytok, hogy más megdolgozik valamiért, és jobban is megy neki? Ez a szánalmas, és nem az eredmények megosztása.
Fúúú, hogy utálnátok, ha leírnám az én egyetem alatti eredményeimet :)
9/26 anonim válasza:
a siker olyasmi, amit a mike tyson, vagy a michael jackson kaliberű emberek környékén keress, pajti
vagy esetleg gratuláljunk neked, mert tudsz enni késsel-villával? gratulálunk, jó? csak ne vergődj
10/26 anonim válasza:
A kés-villa már jól megy, most épp az evőpálcikát gyakorlom, mert pár nap múlva hónapokra backpackingelni megyek ázsiába. Megünneplem a kitüntetéses BME diplomát, és hogy utána egy világszervezetnél fogok dolgozni jó pozícióban. Most pedig UTÁLJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!